Verander management

 

Zonder visie mist je organisatie een identiteit.

 

Ben je ondernemer en is jouw organisatie onlangs behoorlijk gegroeid? Zijn er ingrijpende omgevings- of persoonlijke veranderingen geweest of zijn er ineens sleutelfiguren opgestapt? Of wil je sparren over de toekomst van jou en jouw bedrijf, weet je niet welke richting je wilt dat de organisatie opgaat en waar jij je gelukkig bij voelt? Heb je op dit moment geen duidelijke visie of je weet niet hoe je deze visie vorm moet geven?

Samen brengen we in kaart wat de visie van de organisatie op de toekomst is, welke rol jij daarin speelt en welke doelstellingen daarbij gerealiseerd moeten worden, welke kernwaarden, bedrijfscompetenties en leiderschapsstijl daarbij horen en welke gevolgen dat heeft voor de huidige situatie. We brengen deze inzichten ook in relatie tot jouw persoonlijke visie, priv├ęsituatie, drijfveren en motivatie. Kortom alles wat van belang is voor de toekomst van jouw organisatie nemen we mee en onderzoeken wij.

 

We stellen een ontwikkelplan op voor alle relevante lagen binnen de organisatie en zullen dit procesgestuurd uitvoeren, waarbij de te realiseren visie het uitgangspunt is. Mogelijke interventies zijn visiebijeenkomsten, een management development traject, teambijeenkomsten of potentieelbepalingen. Ook zorgen we ervoor dat je na dit traject zelfstandig verder kunt.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9

Doelen en resultaten van het traject

 

  • Je kunt niet komen waar je wilt komen zonder een duidelijke en heldere visie.
  • Je hebt je visie helder en concreet geformuleerd.
  • Je hebt inzicht in gewenst en aansluitend leiderschap.
  • Kundig management dat in staat is de visie uit te dragen.
  • Duidelijkheid binnen de organisatie over de visie en medewerkers die de visie begrijpen en na kunnen leven.
  • Helderheid in verwachtingen.
  • Berging continu├»teit.
  • Een concreet plan van aanpak voor de toekomst van de organisatie.

 

De kosten zijn op aanvraag. Er wordt een vrijblijvend intakegesprek ingepland. Vervolgens ontvang je een maatwerk voorstel met de gewenste doelen en resultaten en het investeringsoverzicht.

 

 

Informatie aanvragen

<!-- End Google Tag Manager (noscript