Coaching

Wij kunnen je niet jouw eigen vak leren. Wel kunnen wij je als professional en als mens ontwikkelen om jouw vak beter uit te oefenen.

Wij begeleiden je graag bij jouw volgende loopbaanstap en ook bij vraagstukken die gaan over jouw identiteit. Daarnaast beschikken we over veel expertise in het begeleiden van mensen die zichzelf willen herontdekken of niet weten wat ze willen. Kortom, we kunnen je coachen op heel veel vragen, variërend van communicatievaardigheden, leiderschap, persoonlijke effectiviteit tot loopbaan.

Iedereen heeft als professional met zijn eigen talenten ook zijn unieke uitdaging: de een vindt het lastig zijn tijd te managen, de ander is op zoek naar visie op zijn rol, de volgende wil assertiever worden, nog een ander wil senioriteit gaan uitstralen, beter kunnen onderhandelen of iemand heeft de wens gelukkig te zijn. Welk doel je ook wenst te bereiken, face to face coaching kan een effectieve oplossing zijn. De spiegel die jij dan voorgehouden krijgt, is soms confronterend, maar laat jouw talent floreren en brengt je in beweging. Immers, om echt te ontwikkelen, moet jij daar zijn waar het spannend is en uit je comfortzone komen. Wij willen graag jouw coach zijn en je bent welkom met elke vraag die je hebt.

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen