Veelgestelde vragen

 

 

Ik twijfel of mijn vraagstelling geschikt is voor een training en welke training daar dan het beste bij past?

We plannen een belafspraak met jou en één van de trainers in om jouw vraagstelling te bespreken en je informatie over de training te geven. Zo kunnen we samen beoordelen of en welke training passend zou zijn bij jouw vraagstelling.

 

Hebben jullie ook maatwerk trainingen of in-company trainingen?

Wij schrijven voor iedere aanvraag een eigen trainingsprogramma, waarin iedere organisatie, team, of medewerker zijn eigen unieke vraagstelling kan inbrengen. Ook kunnen de op de site genoemde trainingen aangepast worden naar bijvoorbeeld een in-company training. Dit kan op een iedere gewenste locatie en voor kleine groepen kan dit in de trainingsruimte op ons kantoor.

 

Ik vind het best spannend om mijn persoonlijke verhalen te delen met mensen die ik niet ken, zullen zij hier vertrouwelijk mee omgaan?

Bij aanvang van iedere training maken wij concrete afspraken over geheimhouding en integriteit. We spreken af dat alle informatie tijdens de training vertrouwelijk behandeld wordt. Dit houdt onder andere in dat je wel met anderen mag delen hoe je zaken zelf ervaren hebt , maar niet over anderen praat.

 

Kan ik ook als particulier deelnemen?

Bij ons is iedereen welkom die een vraag heeft of zich wil ontwikkelen. Particulier of zakelijk. Voor particuliere deelnemers hanteren wij speciale tarieven.

 

Kunnen wij met een team of groep vriend(inn)en een eigen training krijgen?

Wij geven met enige regelmaat aan groepen een ‘eigen’ training, Bijvoorbeeld aan een groep jonge moeders hoe om te gaan met moederschap, een baan en partner zijn. Of aan een team dat graag assertiever wil worden en beter om wil kunnen gaan met agressie. Heb je een idee of thema waar je iets mee wilt neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Kunnen de beschreven trainingen ook aangepast worden aan specifieke vraagstellingen?

Alle trainingen kunnen op maat gemaakt worden. Wij bespreken dit graag in een intake om te kijken welke vraag er precies speelt, welke doelen en resultaten u wilt bereiken en om te onderzoeken welke methodieken daarop aansluiten.

 

Hoe groot zijn de groepen?

De groepen zijn tussen de 6 en 12 deelnemers voor de open trainingen, bij in company of maatwerktrainingen wordt de groepsgrootte afgestemd met de opdrachtgever.

 

 

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact met ons op!

 

Stel een vraag