Drs. Inga Freudenberg – Van Gastel

Directeur | Coach

Naast echtgenote en moeder van vier dochters ben ik de oprichter van Freudenberg. Een ervaren ondernemer, adviseur, trainer, coach en – last but not least – auteur van het boek ‘Wie temt het beest in jou?’ Ik ervaar plezier in mijn werk als ik rationele en eigenwijze mensen coach, knelpunten binnen teams en organisaties analyseer en nieuwe concepten ontwikkel, zoals ‘P.R.E.T. Werkt!’ en ‘Sterk genoeg om bang te zijn’. Graag adviseer en begeleid ik naar aanleiding van zo’n analyse een veranderingstraject op individueel-, team- of organisatieniveau. Het maakt mij blij als anderen weer meer plezier krijgen in hun werk en gelukkiger worden. De mensen die ik coach zijn vaak leidinggevend, ondernemers of vakspecialisten. Daarnaast haal ik veel plezier uit het begeleiden van Young Professionals.

In mijn werk ben ik helder, verras ik door scherpe analyse en het leggen van verrassende verbanden en werk ik samen met de ander actief aan het bereiken van doelen. Bij onderwerpen waar het spannend is ben ik in staat een basis van vertrouwen te creëren die het de ander mogelijk maakt ook dit aan te gaan. Maar bij mij mag je ook humor en enthousiasme verwachten en een stukje uitdaging als het gaat om het relativeren van jezelf en het aanleren van nieuw gedrag. Deze manier van werken verreist van mij focus op de ander en oprechte interesse, wat diepgang aan mijn werk geeft en waardevolle contacten brengt.

Drs. Annemieke Meerstra – Van Putten

Gecertificeerd NIP Psycholoog Arbeid en Organisatie

Naast mijn werk als trainer, coach en adviseur bij Freudenberg ben ik getrouwd met Hans en moeder van twee zonen Max en Nils. Ik tennis heel erg graag om zo mijn competitieve energie kwijt te raken en loop ik hard om mijn gedachten te verzetten. Mensen omschrijven mij vaak als zorgzaam, inlevend, nieuwsgierig en enthousiast. Eigenschappen die ik inzet in mijn werk als trainer, coach en adviseur.

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik mensen wilde helpen. Geen idee hoe maar dat ik daar iets mee zou doen dat was mij wel duidelijk. Ik vind het inspirerend om te werken met jonge, ambitieuze mensen, met mensen die vastlopen in hun werk of privé. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog vind ik het analyseren van gedrag van mensen een uitdaging, leg ik graag verbanden en maak ik scherpe analyses vanuit het gedrag en de verschillende instrumenten die ik hierbij inzet. Vandaar dat ik binnen Freudenberg ook degene ben die meestal de assessments afneemt.

Ik houd ervan om mensen te triggeren en een spiegel voor te houden met als doel ze te helpen groeien. Daarnaast ben ik iemand die er niet van houdt om in beren te denken, daar ben ik te positief voor ingesteld. Dus als je dromen hebt en deze niet weet te realiseren vanwege alle doemscenario’s die bij je opkomen, dan ben je heel erg welkom bij mij.

Iris E.F. Nagelhout, MSc

PSYCHOLOOG NIP | Adviseur | Coach

Ruim tien jaar woon ik in het gezellige Leiden, maar oorspronkelijk kom ik uit de buurt van Hellevoetsluis. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en speel ik toneel. Daarnaast houd ik van reizen. Ik vind het verrassend hoe anders een cultuur, eten en zeker ook gedrag kan zijn. Met name het gedrag van mensen in groepen vind ik boeiend. Dit is ook een van de redenen dat ik psychologie ben gaan studeren, met als specialisatie Sociale en Organisatie psychologie.

Daarna heb ik een opleiding tot trainingsactrice en coach afgerond. In mijn rol als trainingsactrice kunnen mensen echt oefenen met datgene wat ze lastig vinden en in mijn rol als coach begeleid ik mensen met allerlei vragen. In beide gevallen vind ik het het allerleukst als mensen ander gedrag uitproberen waardoor ze juist dichter bij zichzelf komen.

Na een aantal jaar als trainer en docent aan de Universiteit van Leiden te hebben gewerkt, kan ik mij bij Freudenberg volledig richten op ontwikkeling van mensen, individueel of in groepen. Dit is zowel op persoonlijk vlak door middel van coaching, als op professioneel vlak als ik assessments afneem, training geef of trainingsacteer. Mijn inlevingsvermogen en enthousiasme komen hierbij van pas.

Lisette Koenraat

Secretaresse

Met mijn partner Geert heb ik 2 kinderen en mijn grootste hobby is paardrijden. Ik woon en werk in Hellevoetsluis maar kom oorspronkelijk uit Brabant.

In mijn werk ben ik gericht op detail, nauwkeurig en vind ik het erg leuk om te plannen en organiseren maar ook uit marketing haal ik mijn plezier en energie. Het leuke vind ik dat geen enkele dag hetzelfde is en de werkzaamheden heel divers zijn omdat we een wat kleiner bedrijf zijn. Verder vind ik het mooi en inspirerend om te zien hoe we samen als Freudenberg mensen weer op weg helpen met positiviteit en inzicht voor de toekomst.

Anderen vinden mij zorgzaam, gedreven, een controlefreak, oog voor detail, spontaan en in voor een uitdaging.

Jacqueline Dortland

Secretaresse

Ik ben moeder van 2 dochters, Chemène en Elise. We zijn een ondernemend gezin dat graag uitstapjes maakt, er met de tent op uit gaat of gezellig samenkomt met familie en vrienden. Om mijn energie lekker op peil te houden doe ik graag aan hardlopen en skaten en ook na mijn wekelijkse yogasessie voel ik me altijd weer als herboren. Door anderen word ik vaak omschreven als een zorgzaam, nieuwsgierig en rustig persoon die ook verrassend uit de hoek kan komen.

Na verschillende administratieve banen te hebben gehad werk ik sinds 2015 als secretaresse bij Freudenberg. Ik geniet ervan om met deze inspirerende collega’s samen een mooi bedrijf te vormen dat zoveel betekent voor andere mensen. Vooral de grote opdrachten die voor een pittige werkdruk zorgen geven mij veel voldoening. En dan vooral het ‘samen’ maakt het waardevol. Ook het verzorgen van de trainingen en de deelnemers geraakt en dankbaar zien vertrekken na de laatste dag geeft mij een trots en voldaan gevoel.

Monique Dassen

Secretaresse

Samen met mijn partner en onze zoon woon ik in het mooie en gezellige Hellevoetsluis. Ik heb graag familie en vrienden om mij heen, we trekken er regelmatig op uit met de camper en een bezoek aan een concert of festival op zijn tijd zorgt bij mij voor de nodige energie. Ik ben vaak buiten te vinden: hardlopen, wandelen met de hond en in de tuin wroet ik graag met mijn handen in de aarde, meestal met mijn camera in de aanslag om mooie plaatjes vast te leggen.

Sinds kort maak ik deel uit van het secretariaat, waar ik samen met Lisette en Jacqueline fungeer als een ondersteunende duizendpoot. Als eerste aanspreekpunt en regelneef ben ik echt in mijn element. Ik put voldoening uit zaken die organisatie, structuur en zorgvuldigheid vereisen. Bovendien vind ik het team en dat waar Freudenberg voor staat erg inspirerend.

Collega’s waarderen mij om mijn gedrevenheid, opgewektheid, mensgerichtheid en creativiteit. De diversiteit in de bezoekers aan Freudenberg maakt het werk boeiend en uitdagend.

Roel Breuls

Roel Breuls

Associate - Coach

Ik ben een ervaren trainer en (organisatie)coach, gespecialiseerd in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling van hoogopgeleide professionals. Vanwege mijn achtergrond en kennis van het veld werk ik veel met (teams van) wetenschappers, artsen en leidinggevenden. Daarnaast begeleid ik regelmatig andere hoogopgeleide professionals zoals IT-ers, psychologen en beroepsmusici.

In mijn werk bied ik een veilige plek waar mensen hun zorgen, vragen, problemen en verlangens uit kunnen uitspreken. Ik ondersteun ze vervolgens om deze verlangens te transformeren: van inzicht naar actie naar resultaat. Cliënten of deelnemers omschrijven me vaak als helder, vriendelijk én ‘scherp’, in de zin dat ik waar nodig stevig confronteer. Mijn sterk ontwikkeld analytisch vermogen gecombineerd met een diepgaande kennis van persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat coachtrajecten en trainingen to the point, effectief en verrijkend zijn. Professioneel gezien én als mens.

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen