Freudenberg | ‘Onze trainingen zijn raak’

Onze trainingen zijn praktisch, confronterend, innovatief en met een vleugje humor. Voor ons is plezier hebben tijdens het leren een belangrijk element. De thema’s en onderwerpen van onze trainingen spelen zich af op het gebied van communicatie, samenwerking en leiderschap in een bedrijfsomgeving op individueel, team- en organisatieniveau. Als het gaat om leiderschap kun je denken aan onderwerpen als situationeel leiderschap, beïnvloeding, conflicthantering, werkgeversgesprekken, samenwerking, verwachtingen afstemmen, coachen, salesvaardigheden, zelfinzicht en persoonlijk leiderschap.

Naast trainingen met betrekking tot leiderschap bieden wij ook trainingen aan op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, loopbaan en vitaliteit en stress en werkdruk. Onze trainingen gaan verder dan het aanleren van vaardigheden alleen. Tijdens de gesprekken met deelnemers gaan wij dieper in op overtuigingen, normen en waarden en identiteit. Wij raken de deelnemer door te zoeken naar en in gesprek te gaan over overtuigingen, normen en waarden, loyaliteiten en de kern van jouw identiteit die jou als professional en bovenal als mens helpen of weerhouden om effectief gedrag te laten zien. Wij willen graag jouw trainer zijn en je bent welkom met elke vraag die je hebt.

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen