Op basis van onderzoek van TNO zie je in bijgevoegde inzichtelijke infographic wat het probleem en gevolg van stressklachten onder werknemers is. Gelukkig staat er ook een oplossing in: Investeren in werkplezier! Wat daar aan bij kan dragen kun je in de graphic zien. Je kunt bijvoorbeeld werknemers meer invloed geven op het bepalen van hun werktijden, maar er zijn nog veel meer oplossingen mogelijk.

Wil je hier mee aan de slag maar weet je niet goed in welke hoek je de oplossing kunt zoeken? Waar je de focus op moet leggen? Waar te beginnen? Of hoe je het aan kunt pakken? Je bent van harte welkom om hier met ons over te sparren.

Een hele praktische tip die ons goed is bevallen willen we je alvast meegeven. Organiseer eens een werkplezier-ontbijt. Vanuit een relaxte, gezonde en gezellige start van de dag kan iedereen vol positieve energie aan de slag!