Iedereen ervaart wel eens stress, als dit niet te lang aanhoudt is stress niet zo vervelend. Heb jij er echter vaker en langduriger last van en zou je meer grip op je stressniveau willen krijgen, meer ontspanning in je leven willen maar weet je niet goed hoe? Dan is de workshop Omgaan met stress.® iets voor jou! Je krijgt in 3 uur tijd inzicht in wat je stress geeft, hoe je hier op reageert, de werking van het brein ten tijde van stress, je leert de basisprincipes van mindfulness kennen en ervaart wat jij kunt doen om tot rust te komen.

Kortom, een rustgevende workshop waarbij je zowel theoretische kennis als praktische ervaring opdoet, zodat je ten tijden van stress tools hebt om te kunnen blijven ontspannen.De workshop vindt plaats op dinsdag 10 juli van 15.00 tot 18.00 uur in de Affuitenloods te Hellevoetsluis en wordt verzorgd door Iris Nagelhout.

Voor meer informatie of aanmelden verwijzen we je graag naar onze website www.freudenberg.nl/omgaan-met-stress.