Online assessments

 

Snel, makkelijk, voordelig en betrouwbaar.

 

Wil je op een snelle en voordelige manier jezelf of je medewerker(s) een mogelijkheid bieden om te werken aan de persoonlijke ontwikkeling? Een online assessment is dan een slimme keuze. De testen kunnen thuis of op elke eigen gewenste locatie gemaakt worden. Je ontvangt een duidelijke rapportage, welke indien wenselijk ook nog met één van onze adviseurs besproken kan worden, in een telefonisch gesprek, een face to face gesprek of in een driegesprek met de leidinggevende.

Hieronder worden de meest gekozen online assessments weergegeven. Staat jouw keuze er niet tussen? Voor elke vraagstelling of functie kunnen we een online assessment op maat samenstellen.

 

Online assessments zijn er al vanaf € 125,00 inclusief BTW.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

 

Talent Development onderzoek

 

Wil je weten hoe jij of je medewerker zich verder kan ontwikkelen, binnen of buiten de huidige functie? Wat de kwaliteiten, valkuilen en drijfveren zijn? Wat de leerstijlen zijn en een suggestie ontvangen voor de te volgen ontwikkelstrategie?

 

Het Talent Development onderzoek kan ingezet worden bij Talent Development programma’s, inzicht in groeimogelijkheden, oriëntatie op opleidingen of cursussen, of als onderdeel van de HR-cyclus.

 

 

Functie specifiek talentonderzoek

 

Wil je voor een specifieke functie in jouw organisatie een online assessment laten afnemen? Bijvoorbeeld voor een supervisor, boekhouder, secretaresse, etc.? Wij kunnen op korte termijn op basis van het functieprofiel een online assessment samenstellen dat je goed inzicht geeft in de geschiktheid van de kandidaat en hoe deze zich het beste kan ontwikkelen in de functie.

 

 

Loopbaanscan

 

Wie ben ik? Wat wil ik? En wat kan ik? Het rapport creëert bewustzijn over eigen kwaliteiten en mogelijkheden. Dit kan vervolgens leiden tot loopbaanstappen, maar evenzeer tot betere ontwikkeling binnen de eigen functie.

 

De Loopbaanscan wordt gebruikt voor ontwikkeling, loopbaanadvies, mobiliteit, re- integratie en outplacement.

 

 

Verpleegkunde assessment

 

Beschik jij over de juiste persoonlijke eigenschappen, drijfveren en competenties die belangrijk zijn in de verpleegkunde en een voorspellende waarde hebben voor de mate van succes in de opleiding en het beroep?

 

Dit onderzoek is geschikt om (leerling) verpleegkundigen te selecteren en uitval van leerlingen te voorkomen. Ook komen aandachtspunten voor gerichte begeleiding (in de opleiding) hierdoor duidelijk naar voren. Meer informatie over het verpleegkunde assessment.

 

 

Ondernemersassessment

 

Elke ondernemer heeft één hoofddoel: het succes van het bedrijf. Dit is natuurlijk afhankelijk van de markt en het product, maar ook grotendeels van de ondernemer zelf. Als ondernemer ben je zeer sterk op jezelf aangewezen. Weten wie je bent en wat je kwaliteiten zijn, is daarom heel belangrijk.

 

Het rapport zal je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf als (toekomstige-) ondernemer. Het geeft inzicht in je sterke en zwakke kanten als ondernemer, zodat je alles kan halen uit je kwaliteiten en kunt werken aan je ontwikkelpunten.

 

 

IB assessment

 

IB’ers hebben een veelzijdige functie en ontwikkelen zich steeds meer tot inhoudelijke kwaliteitsmanager, adviseur en interne coach, waarbij andere competenties aangesproken worden. Om te onderzoeken in hoeverre deze competenties bij jou of jouw medewerker ontwikkelbaar zijn, hebben wij een speciaal online IB assessment ontwikkeld, waarin naast vragenlijsten ook skype rollenspellen zijn opgenomen. Dit om de kennis van gesprekstechnieken te inventariseren en vergroten. Ook worden eigen onderzoeksvragen van de kandidaat en/of opdrachtgever in het assessment opgenomen.

 

Het rapport geeft inzicht in de talenten, ontwikkelpunten, communicatieve vaardigheden en capaciteiten. Tevens kan er optioneel een ontwikkeladvies in opgenomen worden. Meer informatie over het IB assessment.

 

 

IT assessment

 

Uit onderzoek is naar voren gekomen welke capaciteiten van IT talenten een voorspellende waarde hebben voor de mate van succes in de opleiding en het werk. Dit assessment kan worden gebruikt door organisaties en recruiters voor het selecteren van (junior) IT-developers of IT-trainees. Ook is het geschikt om uitval van IT leerlingen te voorkomen.

 

Dit online assessment meet intelligentie, abstract analytisch vermogen, probleemoplossend vermogen, logisch redeneervermogen, creatief denkvermogen, het werkgeheugen en de vaardigheid om voorgeschreven regels toe te passen. Meer informatie over het IT assessment.

 

 

 

Informatie aanvragen

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9