Verpleegkunde assessment

 

De juiste talenten voor de zorg in kaart brengen en ontwikkelen.

 

Beschik jij over de juiste persoonlijke eigenschappen, drijfveren en competenties die belangrijk zijn in de verpleegkunde en een voorspellende waarde hebben voor de mate van succes in de opleiding en het beroep?

 

Hoe fijn als je vooraf goed kan onderzoeken of deze baan en opleiding wel bij jou passen!

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Online selectie- en ontwikkelassessment

Uit onderzoek is naar voren gekomen welke persoonlijke eigenschappen van leerling-verpleegkundigen een voorspellende waarde hebben voor de mate van succes in de opleiding en het werk. Dit assessment is geschikt om (leerling) verpleegkundigen te selecteren en uitval van leerlingen te voorkomen. Ook komen aandachtspunten voor gerichte begeleiding (in de opleiding) hierdoor duidelijk naar voren. Het assessment kan ingezet worden in selectie- en ontwikkelsituaties voor verpleegkundigen.

 

Rapportage

De rapportage geeft een duidelijk beeld of je over de competenties beschikt die belangrijk zijn voor de verpleegkunde en is dus een goede graadmeter of je goed zal presteren in dit beroep of hoe je je het beste kan ontwikkelen. Ook worden mogelijke risicofactoren voor uitval en de competenties die aandacht behoeven inzichtelijk gemaakt.

 

Het vervolg

Je ontvangt het uitgebreide rapport met punten waar je aan kan werken, voor nu en in de toekomst. Uiteraard kan er een terugkoppelingsgesprek gepland worden om het rapport en de aandachtspunten te bespreken. De coach kan je dan tips en trics aanreiken hoe je de benodigde competenties verder kan ontwikkelen.

 

Kosten verpleegkunde assessment

Het assessment inclusief de uitgebreide rapportage bedraagt € 195,- exclusief BTW. Tegen meerprijs kan het programma uitgebreid worden. Bijvoorbeeld met meerdere vragenlijsten, een intelligentietest of specifieke te onderzoeken zaken. Of een terugkoppelingsgesprek à € 188,- exclusief BTW. Dit gesprek kan ook in de vorm van een driegesprek met jouw leidinggevende gepland worden.

 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of [email protected]. Telefonisch kan natuurlijk ook op 0181 390 283.

 

 

Informatie aanvragen

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9