IT assessment

 

De juiste talenten voor een baan in de IT in kaart brengen.

 

Beschik jij over de juiste capaciteiten die belangrijk zijn voor een baan in de IT en een voorspellende waarde hebben voor de mate van succes in het IT werkveld?

Hoe fijn als je vooraf goed kunt onderzoeken of een baan of opleiding in de IT wel bij jou past! En tegelijkertijd een zeer handig en nuttig selectie hulpmiddel voor werkgevers om te onderzoeken of de sollicitant wel de kandidaat is met de juiste capaciteiten.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Online selectieassessment

Uit onderzoek is naar voren gekomen welke capaciteiten van IT talenten een voorspellende waarde hebben voor de mate van succes in de opleiding en het werk. Dit assessment kan worden gebruikt door organisaties en recruiters voor het selecteren van (junior) IT-developers of IT-trainees. Ook is het geschikt om uitval van IT leerlingen te voorkomen.

 

Dit online assessment meet intelligentie, abstract analytisch vermogen, probleemoplossend vermogen, logisch redeneervermogen, creatief denkvermogen, het werkgeheugen en de vaardigheid om voorgeschreven regels toe te passen.

 

Rapportage

Het rapport geeft een overkoepelende score weer, welke is gebaseerd op drie onderdelen. Deze worden per niveau (MBO, HBO en WO) weergegeven en gekoppeld aan vaardigheden die nodig zijn in het IT werkveld. Het rapport is eenvoudig te interpreteren en maakt duidelijk welke vaardigheden je in meer of mindere mate bezit.

 

Het vervolg

Dit assessment kan uitgebreid worden met meerdere vragenlijsten, zoals de werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst en de carrière waarden. Dan heb je naast inzicht in de capaciteiten ook inzicht in de persoonlijke eigenschappen, competenties en drijfveren. Ook rollenspellen en interviews kunnen toegevoegd worden. De uitkomsten leiden vervolgens tot een advies met betrekking tot de ingeschatte geschiktheid van een kandidaat.

 

Kosten IT assessment

IT assessment inclusief rapportage: € 195,- exclusief BTW.
Tegen meerprijs kan het programma uitgebreid worden met extra vragenlijsten of onderdelen. De kosten zijn op aanvraag. De prijs voor een aanvullend terugkoppelings- of adviesgesprek bedraagt € 188,- exclusief BTW. Dit gesprek kan ook in de vorm van een driegesprek met jouw leidinggevende gepland worden.

 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of [email protected]. Telefonisch kan natuurlijk ook op 0181 390 283.

 

 

Informatie aanvragen

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9