IB assessment

 

Heb jij het in je? De juiste talenten voor intern begeleider (IB’er) in kaart brengen en ontwikkelen.

 

Ben jij benieuwd of je over de juiste kwaliteiten beschikt voor de functie intern begeleider of wil je je hierin ontwikkelen? Interessant voor zowel werkgever als medewerker. Met dit assessment kun je precies onderzoeken of deze functie passend is!

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Online selectie- en ontwikkelassessment

IB’ers hebben een veelzijdige functie en ontwikkelen zich steeds meer tot inhoudelijke kwaliteitsmanager, adviseur en interne coach, waarbij andere competenties aangesproken worden. Om te onderzoeken in hoeverre deze competenties bij jou of jouw medewerker ontwikkelbaar zijn, hebben wij een speciaal online IB assessment ontwikkeld, waarin naast vragenlijsten ook skype rollenspellen zijn opgenomen. Dit om de kennis van gesprekstechnieken en coachingsvaardigheden te inventariseren en vergroten. Ook worden eigen onderzoeksvragen van de kandidaat en/of opdrachtgever in het assessment opgenomen.

 

Rapportage

Na afloop van het assessment ontvang je een uitgebreide rapportage en wordt er een belafspraak gepland voor het stellen van vragen en toelichting van de adviseur. Het rapport geeft inzicht in de talenten, ontwikkelpunten, communicatieve vaardigheden en capaciteiten. Tevens kan er optioneel een ontwikkeladvies in opgenomen worden.

 

Het vervolg

Je ontvangt het uitgebreide rapport met punten waar je aan kan werken, voor nu en in de toekomst. Uiteraard kan er een terugkoppelingsgesprek gepland worden om het rapport en de aandachtspunten te bespreken. De coach kan je dan tips en trics aanreiken hoe je de benodigde competenties verder kan ontwikkelen.

 

Kosten IB assessment

IB-assessment: € 745,- exclusief BTW.
Optioneel terugkoppelingsgesprek: € 188,- exclusief BTW.

 

Interesse?

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of office@freudenberg.nl. Telefonisch kan natuurlijk ook op 0181 390 283.

 

 

Informatie aanvragen

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9
<!-- End Google Tag Manager (noscript