Hybride leidinggeven

 

Vraag jij je als leidinggevende af wat hybride werken is, wat het voor jou betekent en wat het van jou vraagt? Dan is deze training voor jou!

Wat gaan we doen? 

 

Hybride leiderschap gaat over richting geven, ruimte bieden, eigenaarschap stimuleren en resultaten behalen. Deze vier thema’s komen samen in ‘verbinding’ met je leidinggevende, je team en de organisatie. In deze training gaan we aan de hand van voorbereidingsvragen, die alle deelnemers hebben gemaakt tijdens het 1e dagdeel, met elkaar uitwisselen wat de consequenties zijn van de ontwikkelingen in het hybride werken. Wat zijn de dillema’s en wat zijn de kansen?

 

Tijdens het 2e dagdeel gaan we verbinden op de 3 niveaus (individueel, team en organisatie). Met behulp van voorbereidende vragen ga je inventariseren welke (individuele) behoeften medewerkers hebben gerelateerd aan hybride werken. Daar gaan we in het 2e dagdeel mee aan de slag. Daarnaast gaan we in op de benodigde competenties: ‘emotionele intelligentie (online, schriftelijk en face to face)’, ‘effectief leiderschap’, ‘effectief beïnvloeden’ en ‘positieve relaties onderhouden (inspireren)’.

 

In het 3e dagdeel gaan we praktische ervaringen met elkaar uitwisselen aan de hand van eigen casuïstiek of dillema’s. We verdiepen ons in vragen als: Waar word jij persoonlijk in uitgedaagd met betrekking tot het hybride werken en hoe verloopt het verbinden op de 3 niveaus?

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Doelen en resultaten

De deelnemers…

  • weten hoe ze het hybride werkbeleid kunnen vertalen naar hun afdeling;
  • weten hoe zij zichzelf verhouden tot hybride werken en de implementatie van het beleid;
  • hebben visie op zichzelf als het gaat om de benodigde competenties;
  • kunnen de verschillende belangen en de dilemma’s van hybride werken bespreekbaar maken;
  • weten hoe je kunt verbinden op individueel, teamniveau en organisatieniveau;
  • weten hoe je medewerkers aandacht geeft, betrokken en geïnspireerd houdt, zodat de juiste resultaten behaald worden.
8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9

Voor wie?

Deze training is met name bedoeld voor coördinatoren, teamleiders en managers die geconfronteerd worden met het hybride werken, maar kan ook interessant zijn voor HRM-beleidsmedewerkers die daar beleid voor opstellen.

 

Praktische informatie

De training bestaat uit 3 dagdelen met een groep van 8 tot 12 deelnemers. De training wordt gegeven in Hellevoetsluis op een nader te bepalen tijdstip. Tijdens de training verzorgen wij koffie en thee en een lekkere gezonde lunch. Zie onze kalender voor reeds geplande trainingsdata.

 

Kalender

Heb je een vraag over ons aanbod, onze werkwijze of wil je een training op maat?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.