Door…

of breken met die gewoontes?

 

 

In wat voor patroon schiet jij als het je moeilijk wordt gemaakt?

Wat gaan we doen?

We gaan bespreken hoe het werkt met patronen en waarom het soms zo lastig kan zijn om gewoontes af te leren, terwijl je weet dat ze niet goed voor je zijn en je ze graag zou willen veranderen. Vervolgens gaan we onderzoeken hoe dat bij jou werkt en wat je kan helpen om toch te kunnen breken met die gewoontes.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Doelen en resultaten

Je…

  • leert anders te kijken naar veronderstelde oorzaak-gevolg reacties, omdat die meestal minder rechtlijnig blijken te zijn dan je denkt;
  • hebt inzicht in je irrationele overtuigingen en weet deze om te buigen naar effectieve en helpende overtuigingen;
  • hebt kennis van theorie over de persoonlijkheid van mensen, hun gedrag, communicatie en verandering;
  • weet hierdoor hoe je zelf bewust een andere houding kunt inzetten, zodat je meer handelingsalternatieven krijgt en je een ander ook kunt uitdagen om ander gedrag te laten zien.

Voor wie?

Of je nou net begonnen bent met sporten of juist al jaren fanatiek sport, je gezonder probeert te eten of dat al jaren doet, je graag anders zou reageren op bepaalde gebeurtenissen, maar toch steeds in dezelfde situatie terecht komt; iedereen heeft wel eens moeite om door te zetten. Wil jij weten hoe je gedachten hier invloed op kunnen hebben? Of wil je bovenal er achter komen wat je kunt doen om toch je doelen te bereiken?

 

Praktische informatie

De workshop bestaat uit 2 dagdelen met een groep van 8 tot 12 deelnemers op een locatie in Hellevoetsluis. Tijdens de workshop verzorgen wij koffie en thee. Zie onze kalender voor reeds geplande trainingsdata.

 

Kalender

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9

Heb je een vraag over ons aanbod, onze werkwijze of wil je een training op maat?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.