Ondernemerscoach | Coaching voor ondernemers

Ondernemerscoach | Ondernemen is leuk, geeft energie en een ultiem gevoel van vrijheid. Heerlijk dedicated met het vak aan de gang waar je zo gepassioneerd over bent. Tegelijkertijd komen er bij ondernemen ook een aantal aspecten op je pad waar in eerste instantie wellicht niet aan gedacht is. Denk bijvoorbeeld aan personeelsmanagement, strategiebepaling of sales activiteiten. Activiteiten waarvoor bepaalde competenties gewenst zijn die niet benodigd waren bij de start. Gedurende de groei van de onderneming ontstaan er allerlei momenten waarbij extern advies of coaching gewenst is om de expansie in goede banen te leiden. Daarnaast verandert de omgeving ook voortdurend. Veranderingen die met zich mee brengen dat de organisatie zich moet aanpassen. Dit kan betrekking hebben op functies of aansturing, maar natuurlijk ook op cultuur. Ook kan de groei van de onderneming ervoor zorgen dat jij je als ondernemer niet meer gelukkig voelt bij het takenpakket dat door de groei op je bord is beland. Hoog tijd om hier wat aan te doen!

Bij Freudenberg herkennen we al deze ontwikkelingen als geen ander. Succesvolle organisaties vinden zichzelf voortdurend opnieuw uit en passen zich ogenschijnlijk moeiteloos aan, aan de nieuwe wereld. Met onze coachende dienstverlening in de vorm van een ondernemerscoach ondersteunen wij de ondernemer bij zijn ondernemersreis. Voor zowel startende entrepreneurs als voor de verder gevorderde ervaren ondernemer hebben wij trainingen, coaching trajecten en begeleiding bij strategiesessies die zowel de ondernemer als de organisatie daarin verder brengen. Daarbij hanteren we altijd maatwerk, maar geven we ook graag een voorzet hoe we dit zouden kunnen invullen.

Groeien doe je met een ondernemerscoach

Ondernemerscoach | Ondernemen is vooruitzien en goed de voelsprieten uitzetten in de omgeving. Zitten we nog op het goede spoor? Hebben we alle competenties in huis? Wat moeten we veranderen? En hoe moeten we veranderen? Freudenberg heeft al een flink aantal ondernemers ondersteunt bij hun keuzes. En dat doen we altijd met volle discretie.

Ben jij beniewd naar onze visie of wil je graag persoonlijk kennismaken? Wij ook! We maken graag met jouw persoonlijke situatie. Als ondernemer, maar ook als mens, jouw energie en jouw drives. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Of neem contact op middels het contactformulier. Bekijk hier alle trainingen met betrekking tot ondernemerscoach voor ondernemers.

Ondernemerscoach

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen