Voor wie?

Medewerkers

 

Een (loopbaan)coach die jou helpt ontwikkelen en intrinsieke keuzes laat maken.

Voor medewerkers is het van belang dat zij dag-in-dag-uit voldoening uit hun werk halen, zichzelf blijven ontwikkeling binnen de organisatie en voldoende motivatie en handvatten hebben om het uiterste uit zichzelf te halen.

 

Heb je, ondanks jouw inzet, bijdrage en expertise, het gevoel dat je weinig voldoening meer uit je werk haalt of dat je meer uitdaging nodig hebt? Of merk je dat je inhoudelijk het werk goed beheerst, maar dat het communiceren met collega’s minder effectief verloopt? Lukt het je niet om anderen te overtuigen van jouw standpunt of merk je dat je zaken die je dwars zitten niet durft uit te spreken?

 

Ben je zoekende in hoe je effectiever kunt zijn in jouw functie of zou je zelfs wel een andere functie wensen? Misschien droom je ervan om een andere carrièrestap te maken en het roer om te gooien. Alleen weet je niet hoe je dit moet aanpakken en vind je het ook spannend. Of ben je zoekende tussen de werk en privé balans? Of zijn er grote veranderingen geweest in jouw leven en hebben deze impact op jouw werk en privé, op hoe jij je voelt en weet je niet goed hoe je hier vorm aan moet geven?

 

Onze coaches zijn dé ideale sparringspartner voor jou in al jouw vraagstukken. Zie persoonlijk ontwikkeling en loopbaancoaching voor meer informatie.

 

 

Vrijblijvend adviesgesprek

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9