Loopbaan coaching

 

Een loopbaan is te waardevol om niet zelf ter hand te nemen.

 

Ben je benieuwd wat je in je mars hebt? Of heb je een ambitie waarover je twijfelt of je dat kunt? Of heb je het idee dat er meer in je zit dan er nu uitkomt?

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Inzicht in je potentieel

 

Samen met de coach gaan we aan de hand van de scenariotechniek en drijfveeranalyse je ambitie en wat je gelukkig maakt onderzoeken, om jouw toekomstwensen concreet te maken. Vervolgens onderzoeken we met persoonlijkheidsvragenlijsten en capaciteitentesten of jouw persoonlijkheidseigenschappen, competenties en capaciteiten aansluiten bij jouw wensen. Tot slot staan we stil bij wat je nodig hebt om deze wensen te realiseren. Wat moet je ontwikkelen en hoe ga je dat doen? Als we dat weten kunnen we je hier gericht op coachen.

 

De kosten zijn op aanvraag. Er wordt een vrijblijvend intakegesprek ingepland. Vervolgens ontvang je een maatwerk voorstel met de gewenste doelen en resultaten en het investeringsoverzicht.

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9

P.R.E.T. Werkt!®

 

De motivatiebooster voor het verwezenlijken van jouw droombaan.

 

Wil je meer werkplezier ervaren in je huidige baan? Of heb je het gevoel dat je nu niet op de juiste werkplek zit? Wil je iets anders maar weet je niet precies waar je kracht ligt? Weet je niet wat je wilt en waar en hoe je daar moet komen?

 

Aan de hand van P.R.E.T. Werkt!® ga je op ontdekkingsreis en vind je antwoord op deze vragen. P.R.E.T. Werkt! is een compact coachingstraject. Je hebt binnen twee maanden antwoord op jouw loopbaanvraag!

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Doelen en resultaten van het traject

 

P.R.E.T. Werkt!® staat voor: Prestatie, Resultaat, effect en tactiek.

 

Ontdek wie je bent, wat je wilt bereiken in je loopbaan (en eventueel daarbuiten) en hoe je om kunt gaan met beren op de weg. Samen maken we een concreet plan van aanpak waarin deze onderdelen samenkomen.

 

  • Je krijgt inzicht in je talenten, successen, kwaliteiten, ambities en drijfveren.
  • Maar ook in je valkuilen, je allergieën en uitdagingen.
  • Je weet wat jou motiveert en wat je belangrijk vindt.
  • Je leert wat jou belemmert in het nastreven van jouw (droom) loopbaan.
  • Je krijgt inzicht in irrationale gedachtegangen om zo je talenten te gebruiken.
  • Je krijgt (nog meer) plezier in je werk!

 

De kosten voor het traject, bestaande uit 4 coachingsgesprekken en een werkboek, bedragen € 981,00 exclusief BTW voor bedrijven. Voor particulieren € 988,00 inclusief BTW.

 

Informatie aanvragen