Executive coaching voor C-level | Freudenberg

Executive coaching | Als C-level manager heb je een uitdagend takenpakket. Een takenpakket waarbij je moet zorgen voor de uitvoering van een gedegen bedrijfsstrategie inclusief randvoorwaardes waarbinnen medewerkers en je organisatie succesvol kunnen zijn. Succesvol in wat ze doen én in wie ze zijn. Daarnaast moet je medewerkers kunnen inspireren en verschillende belangen kunnen behartigen. Ook wordt er van je verwacht dat je het boegbeeld bent van de organisatie, zowel intern als extern. Een functie met veel verantwoordelijkheden, verplichtingen en eisen. Je coacht 50, 100 of misschien wel meer professionals. Maar wie coacht jou?

Dankzij onder andere de toenemende beschikbare middelen op het internet zijn organisaties continue aan het veranderen. Maar medewerkers geloven pas dat er werkelijk iets verandert als ze het daadwerkelijk op C-level management zien gebeuren. Dit heeft er mede voor gezorgd dat organisaties, en daarmee ook het C-level management, de afgelopen jaren steeds transparanter zijn geworden. Het welzijn van medewerkers binnen organisaties wordt mede hierdoor met de dag belangrijker. Openheid, authenticiteit en toegankelijkheid staan tegenwoordig hoog in het vaandel van veel organisaties. Wij, en ook jij weet dat gelukkige medewerkers bijdragen aan een positieve sfeer, creativiteit en motivatie binnen een organisatie. Maar kun je dit geluk wel creëren of beïnvloeden? En zo ja, hoe doe je dat?

Geluk kun je creëren en beïnvloeden. Dit doe je namelijk deels door in te spelen op gedragsmechanismen. Geluk en welzijn zijn namelijk grotendeels afhankelijk van je eigen gedrag. Met onze executive coaching dienstverlening ondersteunen wij het C-level management waarbij een betekenisvol en bewust leven centraal staat. Succes leidt niet tot geluk maar geluk leidt tot succes! Vanuit deze visie kijken wij naar de mens in zijn totaliteit, waarbij werk en privé één samenspel zijn. Daarnaast kijken we naar alle factoren die bijdragen aan gedrag en geluk zodat jij als C-level manager ‘geluk’ kunt zaaien én oogsten in de organisatie. Gelukkig zijn levert veel op en gelukkig worden kost zo goed als niets! Organisaties, en dus ook C-level managers, zouden om deze redenen focus moeten leggen op het gelukkig maken en houden van zowel medewerkers, maar ook vooral zichzelf. Binnen de organisatie en privé. Een uitspraak die hier feilloos op aansluit en waar wij ons erg in vinden is die van Tex Gunning:

“Mensen moeten primair opgeleid worden voor het leven en niet alleen voor een baan.”
Tex Gunning (CEO van LeasePlan Corporation)

 

Meer informatie over executive coaching van Freudenberg

Executive coaching | Voor het C-level management hebben wij daarom specifieke trainingen, coaching trajecten en begeleiding voor het verhogen van geluk van C-level managers. Daarbij hanteren we altijd maatwerk, maar geven we ook graag een voorzet hoe we dit zouden kunnen invullen. Onze coaching experts kunnen jou meer vertellen over wat de universele voorwaarden zijn voor geluk en welzijn en hoe jij ervoor zorgt dat je aan zoveel mogelijk voorwaarden kunt voldoen. Wil je meer informatie, advies of een offerte aanvragen? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bekijk hier alle trainingen met betrekking tot executive coaching voor het C-level.

executive coaching

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen