Drs. Inga Freudenberg-van Gastel

 

Partner | Oprichter | Adviseur | Coach

In 1998 heb ik Freudenberg opgericht omdat ik mijn persoonlijke visie op het begeleiden van mensen wilde uitdragen. Op pragmatische wijze wil ik ervoor zorgen dat mensen keuzes maken die goed zijn voor zichzelf en gebaseerd zijn op acceptatie van wie zij zijn en niet op basis van wat zij doen of anderen vinden.

 

Ik ervaar plezier in mijn werk als ik rationele en eigenwijze mensen coach, knelpunten binnen teams en organisaties analyseer en nieuwe concepten ontwikkel, zoals P.R.E.T. Werkt!®, Sterk genoeg om bang te zijn.®, Tijd om los te laten.® en het boek Wie temt het beest in jou?®. Het maakt mij blij als mensen meer plezier krijgen in hun werk en gelukkiger worden.

 

In mijn werk ben ik helder en verrassend door scherpe analyse en het leggen van nieuwe verbanden en werk ik samen met de ander actief aan het bereiken van doelen. Bij onderwerpen waar het spannend is ben ik in staat een basis van vertrouwen te creëren die het de ander mogelijk maakt dit aan te gaan. Daarbij mag je bij mij humor en enthousiasme verwachten en een stukje uitdaging als het gaat om het relativeren van jezelf en het aanleren van nieuw gedrag.