Onze coronamaatregelen

1. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).

2. Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten, tot iedereen 24 lang klachtenvrij is.

3. Ga voorafgaand aan de afspraak/het bezoek thuis naar het toilet.

4. Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden.

5. Kom maximaal 5 minuten voor je afspraak en ga direct na de afspraak weer weg.

6. Volg de aangegeven route via de pijlen op de grond.

7. Houd 1,5 meter afstand.

8. Schud geen handen.

9. Desinfecteer je handen in de ruimte waar je gesprek plaatsvindt.

10. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

 

Het aanbod van Freudenberg

Freudenberg heeft 20+ jaar ervaring in de wereld van opleiden en ontwikkelen van professionals, team en organisaties.

Daarnaast is het team van Freudenberg creatief. Dit heeft ertoe geleid dat wij enerzijds een eigen aanpak hebben als het gaat om coachen, trainen, assessen en consultancy. Deze aanpak combineert zakelijkheid en pragmatiek met aandacht voor de eigenheid van de professionals en hun omgeving. Anderzijds is daardoor een aantal bijzondere concepten ontstaan die alleen bij Freudenberg te vinden zijn en hun bestaansrecht al bewezen hebben. Bijvoorbeeld het door Inga geschreven boek: Wie temt het beest in jou?®, het coachings- en trainingstraject P.R.E.T. Werkt!® inclusief werkboek, de tweedaagse training Sterk genoeg om bang te zijn.® en de tweedaagse training Geluk begint bij jezelf.®.

Naar het aanbod

Ons team

Freudenberg is in 1998 opgericht door drs. Inga Freudenberg-van Gastel. Zij heeft op basis van haar ruime ervaring als manager, coach, trainer en adviseur een unieke aanpak en diverse eigen concepten ontwikkeld. Die aanpak combineert zakelijkheid op de inhoud en resultaten van dienstverlening met menselijkheid op de persoonlijke aspecten met betrekking tot de ontwikkeling van professionals.

Naar het team

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Bezoek ons

In Hellevoetsluis maken we gebruik van de gespreksruimtes van ons eigen hoofdkantoor.

Adresgegevens: 
Affuitweg 2A
3221 AR Hellevoetsluis

0181 390283
[email protected]

Openingstijden: 8.30 – 17.00 uur

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid en ‘vrij parkeren’ aan de Affuitweg en direct voor onze ingang.

Route: Onze vestiging in Hellevoetsluis aan de Affuitweg is gemakkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de Kanaalweg Westzijde (halte ‘Vesting’). Vanaf daar is het nog zo’n 10 minuten lopen naar ons kantoor.