Vitaliteitsonderzoek

Wij helpen organisaties om te onderzoeken in welke mate de medewerkers bezig zijn met vitaliteit en in welke mate de medewerkers zichzelf zowel fysiek als mentaal vitaal vinden. Wij zorgen ervoor dat je een nulmeting ontvangt aan de hand van de vitaliteitscheck vragenlijst. Indien wenselijk kunnen wij een op maat gemaakt advies schrijven waarin bijvoorbeeld de antwoorden tussen verschillende locaties, functies en afdelingen worden geanalyseerd zodat op maat geschreven interventies en tips kunnen worden geboden. Dezelfde vragenlijst kan je in de toekomst weer afnemen om zo een vergelijking te maken en te onderzoeken of de interventies die zijn genomen vanuit de lijn en HR op het gebied van vitaliteit en verzuim ook daadwerkelijk voor verbeteringen hebben gezorgd. Wij zorgen er samen met jou voor dat vitaliteit binnen jouw organisatie, het lijnmanagement en het HR-beleid geborgd gaat worden en helpen je mee in denken over interventies en andere oplossingen.

 

Vitaliteitscheck

Hoe vitaal ben je nu? Hoe gemotiveerd ben je om gezond te leven, sporten, werken, slapen en te ontspannen? Of word je er om medische redenen toe gedwongen? We onderzoeken je huidige vitaliteit en staan stil bij wat jij graag wil. Waar kies jij voor? Hoe begin je? Wat heb je nodig? Hoe houd je vol? En wat houd je tegen?

Op basis van de Vitaliteitscheck ga je twee keer met een mental coach aan de slag en twee keer met een personal trainer. Na deze sessies weet je waar je voor kiest, hoe dit om te zetten in het dagelijks leven en heb je al met een personal trainer gesport aan de hand van een maatwerkprogramma voor jou. Afhankelijk van je wensen kan dit uitgebreid worden met een voedingsschema.

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen