Persoonlijk leiderschap IT

Het ontwikkelen van leiderschap op werk en privé.

 

De training is geschikt voor deelnemers die meer persoonlijk leiderschap willen ervaren. Deze training kan ingezet worden bij deelnemers die meer regie mogen krijgen over hun eigen werk of leven, meer proactief mogen zijn en daarnaast meer mogen los laten waar zij geen invloed op hebben. Medewerkers kunnen hierdoor vitaler in hun werk en meer in hun kracht komen doordat zij beter weten waar hun kwaliteiten en hun valkuilen liggen én daar beter op in kunnen en durven spelen.

In de persoonlijk leiderschap training zal gewerkt worden aan meer bewustwording van wie zij zijn door te kijken naar waar de deelnemers vandaan komen, waar de deelnemers nu staan en waar de deelnemers naartoe zouden willen. Verder wordt gewerkt met theorieën die gericht zijn op de toepasbaarheid van het geleerde.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Wat gaan we doen met de persoonlijk leiderschap training?

 

De driedaagse persoonlijk leiderschap training begint met een  verdiepende kennismaking om de onderlinge band te versterken. Gedurende de training wordt er werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst ingezet en wordt er gereflecteerd op de visie op de toekomst. Tijdens de persoonlijk leiderschap training worden essentiële concepten zoals Stephen Covey’s cirkel van invloed en Rationeel-Emotieve Therapie (RET) behandeld.

 

Deelnemers tijdens de persoonlijk leiderschap training praktische handvatten voor het herkennen van belemmerende gedachten, het omgaan met vermijdingsstrategieën, en het oefenen van lastige gesprekken en situaties, waardoor ze belangrijke vaardigheden ontwikkelen voor effectieve communicatie.

 

Wil je meer weten over de overige IT trainingen? Bekijk ons IT trainingspakket!

Wat zijn de resultaten van de persoonlijk leiderschap training?

 

Na de persoonlijk leiderschap training hebben de deelnemers inzichten verzameld over waar ze vandaan komen en herkennen ze patronen in het heden, zowel effectief als ineffectief. Ze beschikken over objectief inzicht in hun persoonlijkheid dankzij een persoonlijkheidsvragenlijst en hebben helderheid over waar ze nu staan, hun tevredenheid en het gene wat eventueel mist. Met een duidelijke visie op de toekomst weten de deelnemers waar ze naartoe willen.

 

De deelnemers kunnen door de persoonlijke leiderschap training belemmeringen identificeren voor het ondernemen van actie in lijn met hun doelen en ze begrijpen waar ze wel en geen invloed op hebben, waardoor ze doelgericht kunnen handelen. Tevens hebben de deelnemers door de persoonlijk leiderschap training kennis van de theorie over belemmerende gedachten (RET) en kunnen deze op zichzelf toepassen. Bovendien herkennen ze hun eigen vermijdingsstrategieën en hebben ze een helder beeld van wat nodig is om hun persoonlijke pad te volgen.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

 

8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9

Heb je een vraag over ons aanbod, onze werkwijze of wil je een training op maat?

 

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

<!-- End Google Tag Manager (noscript