Boek
‘Wie temt het beest in jou?®’

 

Ben je klaar voor het ultieme geheim van beïnvloeding? Of ben jij diegene die getemd wordt door collega’s en partners?

 

Bestel e-book voor €12,99

Bestel paperback voor €25,-

Wees ze voor en lees…’Wie temt het beest in jou?®’ van adviseur, trainer en coach Drs. Inga Freudenberg-van Gastel. Dit boek heeft zij geschreven omdat ze enthousiast is over wat je kunt leren over jezelf en anderen met behulp van het model van de temperamenten.

 

Drs. Inga Freudenberg-van Gastel aan het woord: 

“Dit boek heb ik geschreven omdat ik enthousiast ben over wat je kunt leren over jezelf en anderen met behulp van het model van de vier dierlijke temperamenten en omdat ik geraakt ben door wat je kunt bereiken met de inzichten van het model als het gaat om effectieve communicatie met mensen die niet zo zijn als jijzelf.”

 

Vraag je je af wat dit boek toevoegt aan de honderden, misschien wel duizenden boeken op het gebied van zelfinzicht, communicatie en het beïnvloeden van anderen die er al zijn? 

 

We zijn ervan overtuigd dat dit boek een verschil maakt door zijn bijzondere benadering van de lezer als mens met een ‘beest’ ofwel dierlijk temperament in zich. Een verfrissende aanpak met humor en een welkome afwisseling na de vele kleurenmodellen die in de praktijk gebruikt worden. 

 

Training ‘Wie temt het beest in jou?®’
Op basis van de theorie uit het boek zijn er teamtrainingen en lezingen mogelijk die op een humoristische wijze de dierlijke temperamenten koppelt aan samenwerken, veranderen, ondernemerschap, sales en leiderschap.

 

Ga naar de training ‘Wie temt het beest in jou?®’

 

Temperamentenspel

Enthousiast geworden over de temperamenten en wil je er zelf mee aan de slag? Klik hier voor het dierlijke temperamentenspel. 

Checklist en stappenplan uit het boek!

 

Download hieronder twee bijlagen uit het boek ‘Wie temt het beest in jou?’: 

 

Bijlage 4: Checklist dierlijke temperamenten

Bijlage 5: Stappenplan voor het temmen van het beest

 

<!-- End Google Tag Manager (noscript