Work-life balance

 

Ben je ’s avonds nog veel met werk bezig? Word je wakker met je werk in je hoofd? Wil je als je thuis bent liever op je werk zijn of andersom? Of doe je van alles voor iedereen, maar kom je niet aan jezelf toe? Ben je benieuwd naar de kwaliteit van je eigen work-life balance en hoe je deze kunt optimaliseren?

 

We onderzoeken jouw werkvermogen op de lange en korte termijn, de huidige werk-privé balans en de balans tussen draaglast en draagkracht. Vervolgens ga je op onderzoek uit waar het nodig is om de balans te verbeteren en wat je daarin te doen hebt. Zo ga je op zoek naar manieren hoe je actief aanpassingen kunt doen en je vertaalt dit naar concrete stappen in het dagelijkse leven. Je schrijft aan de hand hiervan een personal balance plan. Het doel van dit plan is dat je de factoren waarmee je de balans kunt vergroten kent en deze weet in te passen en vast te houden op momenten dat het nodig is.

 

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken.

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript