Visie op jezelf

 

Ben je benieuwd wie je in essentie bent en hoe je invulling wilt geven aan je leven, je rol als partner, vader, moeder of je functie? Of heb je een ambitie waarover je twijfelt of je dat kunt? Of weet je dat je iets anders wilt, maar niet precies wat je nou eigenlijk wilt? Heb je moeite om keuzes te maken, focus te houden en richting te geven aan je leven?

 

Een coachingstraject kan je daar inzicht in geven. We beginnen met het invullen van de Werkgerelateerde Persoonlijkheidsvragenlijst en de ACT Algemene Intelligentie test, waarin jouw persoonlijkheid, competenties en capaciteiten objectief worden weergegeven. Dan stellen we je visie op jezelf, je rol, etc. aan de hand van de scenariotechniek vast. Met de oefening van de ‘helden en de schurken’ zetten we je visie op scherp. Op basis daarvan gaan we jouw toekomstwensen onderzoeken.

 

Daarnaast onderzoeken we wat jouw drijft en gelukkig maakt. Tot slot staan we stil bij wat je nodig hebt om dit te realiseren. Wat moet je ontwikkelen en hoe ga je dat doen? Als we dat weten kunnen we je hier gericht op coachen.

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken. 

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript