Timemanagement

 

Heb je vaak het gevoel dat je te weinig tijd hebt voor jouw taken? Is jouw to do-lijst aan het einde van de dag nog langer dan aan het begin van de dag? Lijdt de kwaliteit van het werk onder jouw drukke agenda?

 

Samen onderzoeken we jouw draaglast en draagkracht. Ook kijken we naar de ervaren werklast; wat voelt aan als een grote taak en waarom? Is dit ook een kloppend gevoel bij de taak? Vervolgens ga je op onderzoek uit waar het nodig is om de balans te verbeteren en wat je daarin te doen hebt. Zo ga je op zoek naar manieren hoe je actief aanpassingen kunt doen en je vertaalt dit naar concrete stappen in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld door je irrationele gedachten te herkennen en ombuigen en taken te categoriseren op urgentie. Door middel van verschillende modellen en tools krijg je handvatten mee om het overzicht te behouden en al jouw taken onder controle te krijgen.

 

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken.

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript