Persoonlijke flexibiliteit

(aanpassingsvermogen)

 

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je in vastgeroeste patronen zit? Krijg je de zenuwen van verandering? Of ben je juist iemand die altijd met alle winden mee waait?

 

Persoonlijke flexibiliteit heeft te maken met veranderingsgerichtheid, sociaal initiatief, energieniveau, zelfvertrouwen, controle op de situatie en emotionele veerkracht. In een coachingsgesprek krijg je aan de hand van de persoonlijke flexibiliteitsvragenlijst zicht op wat het lastig maakt voor jou om te veranderen of juist waarom jij zo met de wind meewaait.

 

Daarnaast onderzoeken we hoe het komt dat jij zo bent; wat zijn je eerdere ervaringen hierin en wanneer is het lastig om te veranderen of flexibel te zijn en wanneer makkelijk? We koppelen de antwoorden op de vragen aan jouw kwaliteiten zodat je precies weet wat je in huis hebt en te doen hebt als het gaat om jouw behoefte flexibeler te zijn of juist standvastiger.

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken. 

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript