Persoonlijk leiderschap

 

Wil jij je minder laten beïnvloeden door wat er in je omgeving gebeurt en meer je eigen koers varen? Zelf aan het roer van jouw leven staan en een proactieve houding ontwikkelen? Leren meer regie te pakken op de gebieden in je leven waar je zelf invloed op hebt? En leren los te laten waar je geen invloed op hebt? Wil jij de kwaliteit van je eigen leven verbeteren?

De eerste stap in de coaching is bewustwording. Aan de hand van een terugblik op jouw leven door het schrijven van jouw biografie, onderzoeken we welke patronen jij ontwikkeld hebt waardoor je in jouw werk en/of privé je te veel laat beïnvloeden door anderen. Vervolgens onderzoeken we waar je nu staat, welke persoonlijkheidseigenschappen je te ontwikkelen hebt om meer invloed uit te oefenen. Ook onderzoeken we hoe je in het leven wilt staat en hoe je met de inzichten van de eerdere coachgesprekken meer de regie kan pakken. Een minitraining met acteur kan helpen om aan de hand van situaties die je lastig vindt te oefenen met nieuw gedrag. Tot slot maak je een plan van aanpak hoe je het geleerde wilt vasthouden en je de regie in eigen handen hebt en houdt.

 

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken. 

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript