Life coaching

 

Vind jij het lastig om een goede balans te vinden tussen je gezondheid, je familie, je relatie, je beroep en je vrienden? Heb je wellicht steeds rekening gehouden met anderen en wil je nu je eigen weg volgen? Heb je bereikt wat je wilt en val je in een gat en weet je niet meer hoe en wat? Of wil je je droom eindelijk gaan realiseren en ben je zoekende in wat die droom is? Zijn er dillema’s of life-events in je leven, waar je alleen niet uitkomt?

 

Wij kunnen je helpen door in gesprek te gaan over de vragen die bij jouw spelen en aan de hand van de zuivere coachingsmethodiek, kom je zelf tot antwoorden. Ook helpen we je aan de hand van de schatkamer methodiek hoe je jezelf steeds weer terug kan zetten in je kracht, waardoor je op momenten dat je voor dilemma’s komt te staan, de kracht hebt om effectief met deze dilemma’s om te gaan en de balans te houden.

 

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken. 

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript