Effectief communiceren

 

Wil je effectiever worden in je communicatie? Iemand beter kunnen inschatten en overtuigen? Beter kunnen luisteren en aansluiten bij je gesprekspartner? Wil je beter kunnen beïnvloeden of kunnen inspelen op de wens van je klant en verwachtingen afstemmen? Wil je meer ontspannen en effectiever omgaan met pittige discussies, confrontaties, conflicten of weerstand? Jouw zichtbaarheid en uitstraling versterken?

Samen met de coach onderzoek je wat het effect is van jouw verbale en non-verbale communicatie op anderen en welke communicatiestijlen je geneigd bent in te zetten. We bespreken en oefenen de gesprekstechnieken luisteren, samenvatten en doorvragen. Je leert hoe je effectief contact maakt met je gesprekspartner, structuur aan kunt brengen in gesprekken, hoe je goed feedback kunt geven en ontvangen en effectief om kunt gaan met weerstand. Aan de hand van het zelf ontwikkelde model van de vier ‘dierlijke’ temperamenten leer je hoe je anderen snel en effectief kunt beïnvloeden en krijg je scherp wanneer jij projecteert in plaats van aan te sluiten bij de ander, waardoor je minder weerstand bij de ander zult ervaren en gesprekken soepeler verlopen.

 

Wil je graag een advies dat precies past bij jouw vraagstelling. Vul hiervoor het informatieaanvraag formulier in. Wij kunnen dan in een kennismakingsgesprek onderzoeken, hoe we jouw specifieke vraagstelling kunnen aanpakken. 

 

Liever direct contact? Bel +31 (0) 181 390 283

 

Vrijblijvend adviesgesprek

<!-- End Google Tag Manager (noscript