Nieuws

 

Dit ben ik!

 

Nieuw coachingstraject voor twintigers

Leer jezelf beter kennen en sta dichter bij jezelf

 

In een tijd waarin je meer afstand hebt tot anderen dan je misschien zou willen, is het fijn als je happy bent en dichtbij diegene staat die er altijd is. Wie dan? Jijzelf!

 

Sommige mensen helpt het om regelmatig te sporten, te schrijven, met vrienden af te spreken of bijvoorbeeld te doen aan mindfulness. Hoe vanzelfsprekend en heerlijk het ook klinkt ‘lekker jezelf zijn’, nu we zo op onszelf aangewezen zijn is het merkbaarder en zichtbaarder hoe lastig dit eigenlijk kan zijn. Je zit veel tijd met je eigen gedachten en gevoelens opgescheept, je uitlaatklep is misschien niet meer aanwezig en je krijgt minder afleiding door leuke dingen te doen of contact te hebben met anderen.

 

Misschien wilde je net op kamers gaan, een verre reis maken, of ben je begonnen aan een nieuwe baan. Je wilt je verbinden met die nieuwe huisgenoten, cultuur, studiegenoten, of collega’s. Maar juist dat is nu even lastig en je bent meer op jezelf aangewezen dan je misschien prettig vindt.

 

Het is een gegeven, die pandemie… waar we, behalve ons zo goed mogelijk aan de richtlijnen houden, verder niet zo veel invloed op hebben. Wat is er dan niet lekkerder dan wel invloed uit te kunnen oefenen op hoe jij je voelt en gedraagt? Er zijn talloze mensen die deze tijd als kans gebruiken. Bijvoorbeeld benutten zij de vrijgekomen tijd die is ontstaan om nieuwe dingen te leren, stil te staan bij wat echt belangrijk is in hun leven, tijd te maken voor zelfreflectie, creatiever zijn, etc. Wat let jou om ook het heft in eigen handen te nemen en de tijd die is ontstaan te investeren in jezelf, jezelf beter te leren kennen en dichterbij jezelf te komen, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Juist nu!

 

Hoe dan? Je kunt bijvoorbeeld een schriftje kopen en daar elke dag iets inzetten dat jou die dag over jezelf heeft verwonderd en iets waar je trots op bent, hoe klein of hoe groot het ook mag zijn. Je kunt online sportlesjes volgen, een mindfulness app downloaden, met een vriend beeldbellen, of tegen je huisdier aanpraten over wat je dwarszit en wat juist goed gaat in je leven et cetera.

 

Wil je een stapje verder gaan? Dan kun je bij ons terecht! Wij bieden een coachingstraject aan speciaal voor twintigers die qua levensfase net of bijna klaar zijn met de middelbare school of hun studie. Die aan de start van hun carrière staan en het gevoel hebben zichzelf niet te zijn.

 

Je krijgt in zes gesprekken inzicht in;

  • wie je bent;
  • wat jou gevormd heeft;
  • wat jou helpt en niet helpt;
  • hoe je liever voor jezelf kunt zijn;
  • waar je goed in bent en wat jouw valkuilen zijn.

 

Met als doel dat jij jezelf leert kennen en tools en (meer) grip hebt om lekkerder in je vel te zitten door dichter bij jezelf te staan.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk coaching voor twintigers voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.