ZZP coach | Freudenberg voor ZZP’ers

ZZP coach | Als ZZP’er heb je er bewust voor gekozen om voor jezelf te werken. Dat is leuk, spannend, uitdagend en het mooiste is ook dat je zelf kunt beslissen wat je doet en hoe je werkdag eruitziet. Je kunt, als je dat leuk vindt, meerdere opdrachten per week uitvoeren bij verschillende werkgevers. Allemaal keuzes die je zelf kunt nemen, je bent immers van niemand afhankelijk en hoeft geen verantwoording af te leggen. Ook hoef je geen medewerkers aan te sturen. Kortom, je kunt jouw eigen tijd indelen en bepaalt zelf hoe je jouw werkzaamheden inricht.

Als ZZP’er ben je op jezelf aan gewezen, dat is heel gaaf maar het heeft ook zo zijn nadelen. Zo zal je wekelijks of maandelijks op zoek moeten naar nieuwe opdrachten, want de opdrachten die je nu uitvoert, moet je op een gegeven moment op- of aanleveren. Hoe gaat het dan verder? Misschien vraag je je ook wel eens af of hetgeen wat je doet, nog wel bij je past? ‘Ben ik nog wel gelukkig met hetgeen ik doe?’ Het kan ook lastig zijn om alle ballen de lucht in te houden. Want ooit heb je de weg als ZZP’er gekozen, maar nu blijkt dat het ook lastig is om privé en zakelijk te combineren. Je durft geen ‘nee’ te zeggen tegen de opdrachtgever waardoor je lange werkdagen maakt. Je krijgt hiervoor betaald, maar het gaat ten koste van vriendschappen, relaties en eventuele kinderen die er zijn. ZZP’er zijn is dus absoluut ook een uitdaging en kan veel energie kosten. Als éénpitter is het daarom praktisch om iemand te hebben die jou stuurt, adviseert en helpt waar nodig.

Tijdens het gesprek ga je samen met de ZZP coach dieper in op bepaalde vraagstukken. Ben je tevreden over bepaalde opdrachten? Hoe is je werk-privé-balans? Doe je hetgeen wat je nog steeds leuk vindt? En waar liggen je twijfels of waar loop je tegenaan? Balans is vaak hét antwoord op de vele vraagstukken, maar tegelijkertijd ook hét knelpunt waar veel ZZP’ers tegenaan lopen.

 

Een persoonlijke ZZP coach bij Freudenberg

ZZP coach | Bij Freudenberg zijn wij gespecialiseerd in één-op-één coaching waarbij we je inzicht geven en zorgen dat jij zowel als persoon én als ondernemer groeit. Wij sparren graag met je over jouw dillema’s die je tegenkomt als ZZP’er. Onze coaches kunnen je helpen om meer balans te krijgen tussen privé en zakelijk. Of misschien wil je gewoon ‘nee’ kunnen zeggen tegen opdrachtgevers, besluiten zelfstandig kunnen nemen en wil je effectiever worden in jouw communicatie. Je wilt gelukkig zijn met hetgeen je doet en je vak op een prettige wijze uitoefenen zodat jij blij bent en ook jouw opdrachtgever(s). Wil je meer weten over onze ZZP coaching? Vraag gerust naar meer informatie. Wij luisteren graag naar je! Bekijk hier alle trainingen met betrekking tot ZZP coach voor ZZP’ers.

ZZP coach

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen