25 t/m 28 maart 2021

 

Freudenberg retraite

 

Kom op adem. Geniet van rust en tijd voor jezelf.

 

Direct inschrijven

Je hebt behoefte aan rust en tijd voor jezelf. Er echt even uit zijn. De retraite is op adem komen als je een roerige tijd achter de rug hebt door het verbreken van een relatie, ongewild ontslag, een reorganisatie, hoge werkdruk, na een periode van crises of doordat je jezelf opgejaagd voelt.

 

Je bent jezelf niet geweest, hebt te veel gezorgd voor anderen, te veel gepiekerd, te druk geweest met studie in combinatie met werk en huishouden, waardoor je te weinig aan jezelf toe bent gekomen. Kortom, als er zaken spelen die je uit balans hebben gebracht.

 

De retraite betekent tijd waarin niets moet, je kunt genieten van wat er is, kunt deelnemen aan verdiepende individuele of groepssessies, (zelf-)reflectie, gezond en lekker eten en de mogelijkheid om uit de band te springen tijdens de ‘guilty pleasure’ avond. Om na de retraite met een frisse blik en nieuwe inzichten een andere start te maken in het dagelijkse leven.

Wat ga je doen?

Jouw unieke programma tijdens deze retraite.

 

Wil je mentaal, fysiek en/of qua voeding een pas op de plaats maken en resetten in de Freudenberg kenmerkende veilige sfeer gecombineerd met een prachtige locatie? Dan is de retraite iets voor jou!

 

Deel van de retraite bestaat uit gemeenschappelijke activiteiten, zoals ‘systemisch werk in de hoge hoed’, de sportieve ‘Rise and Shine’ activiteit, het kampvuur en de gezonde maaltijden.

 

Daarnaast kun je meedoen aan kleine groepssessies over ‘geluk’, ’irrationele gedachten’, ‘boksen en assertiviteit’ of een ‘smoothie workshop’. Tenslotte is er ruimte voor een massage, om (al wandelend door het Limburgs landschap) individueel in gesprek te gaan over je eigen vraagstukken met Inga of Annemieke, met Matthew over je eigen voedings- of Fitplan of om tijd te hebben voor jezelf.

 

Van tevoren maken we samen op basis van jouw wensen en behoefte een programma voor de retraite.

 

Meer informatie

Algemene informatie

 

Duur

De retraite duurt 4 dagen, van 25 t/m 28 maart 2021

 

Aantal deelnemers

Maximaal 14 deelnemers

 

Coaches en trainers

Annemieke Meerstra-van Putten

Inga Freudenberg-van Gastel

Matthew van der Veen (www.matthewvanderveen.nl)

 

Locatie

B&B Hei 15, Sint Geertruid (Zuid Limburg)

 

Kosten

Normaliter: Particulier € 750,- inclusief BTW

Normaliter: Zakelijk € 750,- exclusief BTW

Aanpassing kosten

Vanwege de Covid-19 maatregelen hebben we een aanpassing moeten doen om de retraite op een veilige manier voor jullie door te kunnen laten gaan. Je hebt hierbij twee opties:

 

Optie 1: Je kunt deelnemen aan de retraite van 25 t/m 28 maart op basis van een éénpersoonskamer. Je betaalt dan een toeslag van 35% op het totaalbedrag. Er zijn dan maximaal 7 deelnemers.

 

Optie 2: Je kunt deelnemen aan de retraite van 30 september t/m 3 oktober op basis van een tweepersoonskamer zonder toeslag (je deelt een kamer met een andere deelnemer) of op basis van een éénpersoonskamer met een toeslag van 35% op het totaalbedrag.

 

Alle maaltijden zijn in de prijs inbegrepen.

Meer informatie of inschrijven

 

Wij sturen je, natuurlijk geheel vrijblijvend, graag meer informatie over de Freudenberg retraite 2021.

 

Direct inschrijven of een optie nemen? Geef dit even aan in het opmerkingenveld.

 

Liever persoonlijk contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk ook. Bel ons (tijdens kantooruren) op 0181 390 283

 

Meer informatie