Door welke bril kijk jij?

 

Ontdek welke gevolgen jouw kijk op de wereld heeft.

 

Vergroten persoonlijke effectiviteit door onderzoeken van jouw overtuigingen met behulp van de RET-methode.

Wat gaan we doen? 

 

Aan de hand van RET methodiek gaan we onderzoeken wat het effect is van wat je tegen jezelf zegt over bepaalde gebeurtenissen. Door te kijken naar het oorzakelijke verbanden ga je leren hoe jij je eigen wereld kleurt, door je eigen gedachten. Vervolgens leer je hoe je jouw patroon kunt doorbreken, door ze uit te dagen en te vervangen door een andere meer ondersteunende gedachte.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Doelen en resultaten

 

RET staat voor: Relationele Emotieve Therapie. Dit is een praktische, actieve benadering om met emotionele- en gedragsproblemen om te gaan en om persoonlijke groei te bevorderen.  

 

Je..

  • leert anders te kijken naar veronderstelde oorzaak-gevolg reacties, omdat die meestal minder rechtlijnig blijken te zijn dan je denkt;
  • hebt inzicht in je irrationele overtuigingen en weet deze om te buigen naar effectieve en helpende overtuigingen.
8,9
Klanten geven ons een gemiddeld cijfer van 8,9

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor als je vaker gestresst raakt dan je zou willen of soms te heftig op iets reageert, zonder te begrijpen waarom dat gebeurd? En wilt u daar met hulp van een professional meer van begrijpen en actief iets aan doen?

 

Praktische informatie 

De training bestaat uit 2 dagdelen met een groep van 8 tot 12 deelnemers en wordt gegeven op een locatie in Hellevoetsluis. Tijdens de training verzorgen wij koffie en thee en een lekkere gezonde lunch. Zie onze kalender voor reeds geplande trainingsdata.

 

 

Kalender

Heb je een vraag over ons aanbod, onze werkwijze of wil je een training op maat?

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.