Life coaching

In het leven jongleren we volgens Lars Smend met een vijftal ballen:

  • Je gezondheid
  • Je familie
  • Je relatie
  • Je beroep
  • Je vrienden

Deze ballen zijn allemaal breekbaar en mogen bij het jongleren niet vallen, behalve de beroepsbal want die is inwisselbaar. Het laat zien wat in het leven van belang is. Als je onder druk komt te staan en het jongleren niet meer lukt dan kom je op een punt in je leven waarin je je afvraagt wat je zelf wilt. Wellicht heb je steeds rekening gehouden met anderen en wil je nu je eigen weg volgen. Misschien heb je bereikt wat je wilt en val je in een gat en weet je niet meer hoe en wat. Of wil je je droom eindelijk gaan realiseren en ben je zoekende in wat die droom is. Het kan ook zijn dat jouw partner je vraagt jouw droom op te geven voor zijn/ haar droom en je niet weet wat te doen. Je overweegt jouw partner te verlaten maar je weet niet of je dat kunt omwille van kinderen of andere redenen. Het leven schotelt ons soms gevraagd en ongevraagd dillema’s en life-events voor, waar we niet alleen uit komen. Of je vindt het moeilijk om alleen tot een antwoord te komen en de ballen in de lucht te houden. Is dat het geval dan kun je gebruik maken van Life coaching.

Neem contact op

We gaan in gesprek over de vragen die bij jouw spelen en aan de hand van de zuivere coachingsmethodiek, kom je zelf tot antwoorden. Ook helpen we je aan de hand van de schatkamer methodiek hoe je jezelf steeds weer terug kan zetten in je kracht, waardoor je op momenten dat je voor dilemma’s komt te staan, de kracht hebt om effectief met deze dilemma’s om te gaan en de ballen in de lucht te houden.

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen