Vacature Junior Secretaresse | Full-time | Locatie: Hellevoetsluis

Vacature Junior Secretaresse | Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden, neemt verschillende taken uit handen, denkt graag mee en bent het visitekaartje van de organisatie. Kortom, jij bent de man of vrouw die (bijna) alles regelt op kantoor. Je hebt een gevarieerd takenpakket, als rechterhand van de adviseurs/ coaches, alsmede ter ondersteuning van het secretariaat. Ben jij die betrokken en servicegerichte junior secretaresse die ons team kan versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over Freudenberg

Freudenberg heeft 21 jaar ervaring in de wereld van opleiden en ontwikkelen van professionals, teams en organisaties. Daarnaast is het team van Freudenberg creatief, rechtdoorzee, resultaatgericht en klantgericht. Dit heeft ertoe geleid dat wij enerzijds een eigen aanpak hebben als het gaat om coachen, trainen, assessen en consultancy. Deze aanpak combineert zakelijkheid en pragmatiek met aandacht voor de eigenheid van de professionals en hun omgeving. Anderzijds is daardoor een aantal bijzondere concepten ontstaan die alleen bij Freudenberg te vinden zijn en hun bestaansrecht al bewezen hebben. 
 

Functie-eisen

• MBO-4 werk- denkniveau
• Fulltime beschikbaar
• Je bent teamgericht en beschikt over een pro-actieve instelling
• Goede beheersing van MS Office
• Communicatief sterk de Nederlandse taal beheers je uitstekend
• Uitstekend in plannen en organiseren

Werkzaamheden pak je snel en zelfstandig op, om zodoende je collega’s die o.a. trainingen en assessments verzorgen te ontlasten. Het team waarin je komt te werken is zeer betrokken en ambitieus. Ben jij klaar om deze leerzame uitdaging aan te gaan?

 

Wat ga je doen? En wat bieden we jou?

Een veelzijdige baan als Junior Secretaresse voor 40 uur per week. We zullen een tijdelijke aanstelling met elkaar aangaan. In deze functie heb jij een breed takenpakket op het gebied van administratieve en communicatieve ondersteuning; je zorgt bijvoorbeeld voor de administratieve voorbereiding van de trainingen en gesprekken van onze adviseurs. Daarnaast beheer en bewaak je de complexe agenda’s van onze adviseurs. Ook heb je de rol van gastvrouw/ heer en zorg je voor een warm welkom voor onze gasten op ons kantoor.

Afhankelijk van jouw werkervaring en capaciteiten bieden we je een marktconform salaris aan. Daarnaast bieden we jou een fijne werkplek in een prachtig pand in de vesting van Hellevoetsluis. Je komt werken in een team met collega’s die graag tijd maken, ondanks drukke agenda’s, voor borrels, wandelingen en gezelligheid. Je hebt periodieke gesprekken met je leidinggevende over jouw persoonlijke ontwikkeling. Kortom, een fijne en collegiale werkplek.

 

Solliciteer nu!

Vacature Junior Secretaresse | Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Annemieke Meerstra via [email protected]. Dit kan ook telefonisch: 0181 390283.

Ben jij dé Junior Secretaresse die wij zoeken? Solliciteer dan direct door jouw curriculum vitae en een pakkende motivatie naar Annemieke te sturen en wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deadline: 31 januari 2019

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen