Loopbaancoach | Freudenberg voor medewerkers

Loopbaancoach | Heb je het gevoel dat je carrière al een geruime tijd op slot zit en haal je nog weinig tot geen voldoening meer uit je werk? Ben je al een geruime tijd op zoek naar een nieuwe functie of uitdaging, maar weet je niet hoe je dit het best kunt aanpakken? Dan is een loopbaancoach van Freudenberg dé ideale sparringpartners die jou hierin kan adviseren. Voor medewerkers is het van belang dat zij dag-in-dag-uit voldoening uit hun werk halen, zichzelf blijven ontwikkeling binnen de organisatie en voldoende motivatie en handvatten hebben om het uiterste uit zichzelf te halen.

Als medewerker ben je de inhoudsdeskundige van het bedrijf. Of je nu werkzaam bent bij de helpdesk, ondersteunende werkzaamheden uitvoert voor de afdeling of jouw leidinggevende ondersteunt. Misschien ben je wel werkzaam op de financiële afdeling en verantwoordelijk voor de boekhouding. Kortom als medewerker binnen een bedrijf ben je een belangrijke spil en veelal draait de organisatie waar jij werkt om jouw bijdrage. Ondanks jouw inzet, jouw bijdrage en jouw expertise kun je het gevoel hebben dat er weinig waardering is. Nu kan het zo zijn dat je enige tijd binnen de functie waar je werkt het gevoel hebt dat je meer uitdaging nodig hebt. Misschien merk je dat je inhoudelijk het werk goed beheerst, maar dat het communiceren met collega’s minder effectief verloopt. Het lukt je niet om anderen te overtuigen van jouw standpunt of je merkt dat zaken die je dwars zitten niet durft uit te spreken. Je bent zoekende in hoe je effectiever kunt zijn in jouw functie of je zou zelfs wel een andere functie wensen. Misschien droom je ervan om een andere carrière-stap te maken en het roer om te gooien. Alleen weet je niet hoe je dit moet aanpakken en vind je het ook spannend. Het kan ook zo zijn dat je zoekende bent tussen werk en privé balans. Er zijn, misschien wel grote, veranderingen geweest in jouw leven en deze hebben impact op jouw werk en privé. Dit heeft effect op hoe jij je voelt en je bent zoekende in hoe je vorm hieraan moet geven. Je komt er zelf niet uit.

 

Een loopbaancoach die jou ondersteunt en adviseert

Loopbaancoach | Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is gelukkig te zijn in hetgeen je doet zowel zakelijk als privé. Met onze loopbaancoach dienstverlening kunnen wij jou helpen een stap te zetten in jouw carrière, jouw balans weer terug te vinden in werk en privé of wij kunnen je inzichten geven in hoe je effectiever kunt worden in jouw communicatie. Kortom, bij ons draait het erom dat jij je weer gelukkig voelt in hetgeen je doet.

Wil je meer informatie met betrekking tot een loopbaancoach, advies of een offerte aanvragen? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bekijk hier alle trainingen met betrekking tot loopbaancoach voor medewerkers.

Loopbaancoach

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen