Life coach | Freudenberg voor particulieren

Life coach | Naast het feit dat je succesvol wilt zijn op je werk, wil je het huishouden op orde hebben. Je wilt leuke relaties opbouwen, dagelijks gezond eten, voldoende sporten en als het meezit ook nog succesvol zijn binnen de sport die je beoefent of de hobby die je hebt. Wellicht heb je een gezin die je moet onderhouden, vrienden die een avond uit willen en de baas die je in de avond nog even een mailtje stuurt. Of heb je een life-event te verwerken, zoals het verlies van een dierbare of een scheiding. Deze doelstellingen, ervaringen en ambities vragen veel van je. Soms iets te veel.

Er is feitelijk nergens meer tijd voor, je hebt het gevoel dat je al een ruime tijd geleefd wordt. De eerste jaren had je het nog deels onder controle, maar nu valt het je zwaar. Je slaapt slecht waardoor je vaak moe bent. Je voelt je futloos en hebt geen zin meer in de dingen je wel leuk vindt. Je hebt continue een gejaagd gevoel en aan ontspanning kom je nauwelijks toe. Maar je hebt de neiging om alsmaar door te blijven gaan. Het moderne leven is een druk bestaan. Enerzijds ben je op zoek naar een leven met spanning, sensatie en veel doelstellingen die je wilt behalen. Anderzijds neemt de behoefte aan rust en bewustzijn toe. Een life coach is daarom een antwoord op het haastig leven.

Ben je op zoek naar coaching of training voor jezelf en wil je dit graag buiten jouw werkgever om volgen? Dan kan dat bij Freudenberg. Je hebt misschien een hele persoonlijke vraag en je wilt daarmee jouw werkgever niet lastigvallen. Of misschien is jouw vraag privé gerelateerd en wil je dit graag zelf oppakken. De vraagstelling kan over van alles gaan: burn-out klachten, stress, werk privé balans, effectieve communicatie, assertief zijn etc. De coaches van Freudenberg staan graag voor je klaar wat jouw vraag ook is. Wij hanteren dan particuliere tarieven.

Neem contact op

 

Een life coach die het leven net iets makkelijker maakt

Life coach | Onze coaches werken op basis van verschillende theorieën en methodieken en kijken gedurende het eerste gesprek welke theorie en methodiek het beste bij jou past. De life coach ondersteunt door je inzicht te geven in je kwaliteiten, deze te benutten en meer uit het leven te halen, zowel privé als zakelijk.

Wil je meer weten over life coach en wat Freudenberg voor jou kan betekenen? Tijdens het intake gesprek, bespreekt jouw coach samen met jou het traject wat het beste bij jouw situatie aansluit. Wil je meer informatie, advies of inhoudelijke vraag? Dan kun je telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bekijk hier alle trainingen met betrekking tot life coach voor particulieren.

Life coach

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen