IT training pakket

Ontwikkel professionals van IT bedrijven met Freudenberg

 

  • Communicatie training
  • Leiderschap training
  • Management development

 

Informatie aanvraagformulier

 

             Of ontdek belang van softskills!       

Communicatie training

Wil jij je communicatie vaardigheden ontwikkelen? Wil je een betere gesprekspartner worden? Wil je overtuigender en nauwkeuriger over komen in de communicatie? Wij helpen jou met het ontwikkelen van verschillende belangrijke communicatie vaardigheden met de communicatie training. Hieronder vind je een overzicht van de communicatie trainingen voor IT bedrijven.

Leiderschap training

Wil jij meer regie over je werk of je eigen leven? Ben jij beginnend leidinggevende en wil je meer leren over leiderschap? Werk je op afstand van je team en wil je leiderschap ontwikkelen in een hybride werksfeer? Wij helpen jou met het ontwikkelen, zodat je groeit binnen je functie en organisatie door de leiderschap training. De leiderschap training kent drie mogelijkheden. Heb je interesse in een leiderschap training? Bekijk het aanbod hieronder! 

 

Management development training

Wil jij managers boost geven en hun management vaardigheden ontwikkelen. Met de management development training ontwikkel je IT managers naar de volgende stap, zodat er organisatieveranderingen plaats kunnen vinden. Heb je interesse in de management development training? Bekijk het aanbod hieronder.

 

 

Artikelen

Uniek aanbod team- en persoonlijke trainingen

 

Informatie aanvragen

 

 

Kalender

Senioriteit Freudenberg

Freudenberg werkt met senior en medior trainers. De keuze voor het type training en de zwaarte van de trainer is afhankelijk van de vraagstelling en functie van de groep. Dit garandeert ten eerste een goede aansluiting bij het vaardigheidsniveau van de deelnemers, ten tweede ruimte voor inhoudelijk maatwerk en ten derde duidelijkheid over de kosten van de training voor de opdrachtgever. Voor management development trajecten zetten wij altijd een senior trainer in.  

<!-- End Google Tag Manager (noscript