Doelgroepen van Freudenberg | Opleiding, ontwikkelen en coaching

Als mens gaan we in ons leven door een aantal levensfases. Dit is voor onze carrière niet anders en ons werk heeft een grote impact op ons leven. We komen van school, zijn ambitieus, young and angry en krijgen onze eerste functie. Bij sommigen gaat de carrièreontwikkeling snel en wordt men bestempeld als high potential. Je maakt bijv. carrière als professional of krijgt als operationeel leidinggevende te maken met het aansturen van medewerkers. Na een aantal jaren groei je wellicht door als senior management. De activiteiten worden diverser, de veranderingstrajecten complexer en de span of control omvangrijker. Uiteindelijk zou het voor kunnen komen dat je (deels) eindverantwoordelijk wordt voor de organisatie, het zogeheten C-level. Hier zijn de strategische keuzes essentieel voor het succes. Al deze verschillende niveau’s hebben hun eigen uitdaging. Wij van Freudenberg zijn ervan overtuigd dat elk individu, ongeacht levensfase en carrière gebaat is bij kwalitatieve coaching. Professionele begeleiding om sterker en krachtiger door het leven te gaan en beslissingen te maken waar je volledig achter staat.

In sommige gevallen is de volgende stap niet altijd even duidelijk en heb je twijfels over de weg die je wilt inslaan. Onzeker over wat je nou echt wil en welke concrete stappen je moet maken om dit te bereiken. Als jouw leven en carrière meer voelt als trial and error proces, sta je vaak voor een uitdagende vraagstukken met onzekere uitkomsten. Het is niet verrassend dat deze situaties een zekere mate van stress en onzekerheid opleveren. Dit is het moment waar effectieve coaching jou verder kan helpen. Onafhankelijk van waar jij je in je leven en carrière bevindt, Freudenberg heeft deze uitdagingen goed in beeld en kunnen met onze dienstverlening een katalyserende rol kunnen vervullen.

Naast werknemer, kan er een ander pad bewandeld worden zoals het pad van de ondernemer. Dit pad kan ingestoken worden direct vanaf school, maar ook als zijstap vanuit het werknemersleven. Dit is een heel ander pad dan het pad van de werknemer, maar net zo boeiend en uitdagend. Elke ondernemer probeert een goede balans te vinden tussen werk en privé en hier kan een coach de juiste begeleiding en inzichten bieden. Balans vinden en prioriteiten stellen zijn complexe vraagstukken in ieders leven, niet alleen die van de ondernemer. Een rationele afweging van de voor- en nadelen werken niet altijd voor de grotere vragen in je leven. Een gevolg hiervan is veel gepieker, onrust en moeheid. Wij begeleiden je in het vinden van de juiste instelling en focus welke zullen worden voor geluk en rust. Onze ervaren coaches staan voor jou klaar om je handvaten te bieden bewust en gefocust, midden in het leven te staan. Freudenberg is de juiste partij voor coaching, verandering- en competentietrajecten.

In deze sectie vind je meer informatie over onze dienstverlening voor de verschillende levensfases van jouw leven en carrière. Wij geven een overzicht van onze meest voorkomende trainingen en coaching trajecten, en bieden daarnaast ook maatwerk. Mocht je een specifieke dienstverlening missen, of heb je een andere vraag neem dan contact op.

Onze doelgroepen

Neem contact met ons op!

Wil je een intakegesprek om te onderzoeken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen