Nieuws

 

Gezocht: Adviseur, Assessor, Trainer en Coach!

 

Wil jij mensen verder brengen in hun geluk, inzicht geven in zichzelf, mensen en organisaties naar een hoger niveau brengen, de samenwerking in teams optimaliseren, mensen meer plezier in hun werk laten beleven en met je collega’s successen vieren? Zo ziet je baan als adviseur, assessor, trainer en coach er bij Freudenberg uit! Inderdaad, het is een veelzijdige functie waarbij je op deze vier werkvlakken werkzaam zult zijn.

 

Freudenberg is een trainings-, coachings-, advies- en assessmentbureau. Onze visie is dat iedereen recht heeft op plezier in werk en leven. Dit klinkt ambitieus en dat zijn wij ook. Wij werken voor diverse opdrachtgevers en daarmee ook voor veel verschillende soorten mensen. Dus wil jij ook mensen verder brengen in hun geluk? Hou je van schakelen tussen verschillende belangen? Ben je daadkrachtig, resultaatgericht, gezellig en hou je van werken in een team? Lees dan vooral verder wat de functie inhoudt!

 

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding, liefst op het gebied van arbeids- en organisatiepsychologie.
  • Een aanvullende opleiding als trainer/coach of op het gebied van management en HRM.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als assessor of adviseur op het gebied van HR.
  • Fulltime beschikbaar (32 tot 40 uur per week).
  • HR-generalist in hart en nieren.
  • Je haalt plezier uit trainen, coachen, assessen en adviseren.

 

De functie

De zwaartepunten van deze functie zijn enerzijds op het gebied van verandertrajecten en professionaliseringen/HR-trajecten en anderzijds op het gebied van assessments. Voorbeelden hiervan zijn het opzetten van functiehuizen, het adviseren bij (re)organisatieontwikkeling en het uitvoeren van assessments voor diverse functiegroepen. Wij vinden het leuk als jij visie hebt, meedenkt en je eigen expertise inbrengt, bijvoorbeeld een eigen assessment of adviesproduct ontwikkelt.

 

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig acquireren, uitvoeren en leiden van maatwerktrajecten. Je bent in staat om zelfstandig omzet en leads te genereren, opdrachten vanuit het management van Freudenberg op te kunnen volgen en deze samen met het team van Freudenberg uit te voeren. Je vindt het leuk om klantencontact te hebben en te onderhouden. Persoonlijk contact is één van onze vier kernwaarden.

 

Ook behoort tot jouw takenpakket het adviseren, begeleiden en zelfstandig uitvoeren van trainings- en coachingstrajecten en fungeren als sparringspartner voor onze opdrachtgevers op het gebied van onze werkvelden. Wij zoeken iemand die enthousiast is, het belangrijk vindt om de eigen vakkennis te ontwikkelen, houdt van hard en resultaatgericht werken en creatief is.

 

Wat bieden wij jou?
Een klein, hecht team waar de lijntjes kort zijn. Je krijgt eigen verantwoordelijkheid en daarnaast willen wij als Freudenberg een open, creatieve en informele organisatie zijn. Bij Freudenberg mag je jezelf zijn. Je mag jouw creativiteit en eigen expertise inbrengen. Je kan jezelf bij ons ontwikkelen. Als team vinden wij het belangrijk om successen te vieren, samen leuke uitjes te ondernemen, seizoensborrels te houden, gezellig te lunchen, af en toe samen te sporten en eens per jaar een kerstdiner te hebben met een thema. Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. een 40-urige werkweek), een laptop, een telefoon en de mogelijkheid tot flexibel werken.

 

Wat je verder nog moet weten?
Ons prachtige, industriële en eigentijdse kantoor is gevestigd in de vesting van Hellevoetsluis. Dit is ook jouw standplaats. We beschikken hier over onze eigen gespreks- en trainingsruimtes. Daarnaast zal je ook op pad zijn en werken in de omgeving van de Randstad op flexplekken.

 

Enthousiast? Solliciteren of meer weten?
Stuur dan je CV en motivatiebrief waarin je jezelf voorstelt uiterlijk 8 augustus a.s. naar [email protected]. Voor meer informatie kan je bellen naar 0181-390283 of kijk voor meer informatie op www.freudenberg.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.