Freudenberg volgt uiteraard de richtlijnen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarnaast hebben we nagedacht hoe we op een veilige manier de dienstverlening kunnen voortzetten. Hieronder lees je onze maatregelen.

De coachings-, consultancy- of interviewafspraken met ons kunnen doorgaan en wel op de volgende wijze:

  • Coachingsafspraken vinden plaats op het kantoor van Freudenberg in Hellevoetsluis. Wij zullen tijdelijk geen gebruik maken van externe en openbare locaties. Op ons kantoor hebben we toegangscontrole en toegangsrestrictie ingericht. Alleen de noodzakelijke medewerkers zijn aanwezig. Daarnaast hanteren wij hygiënemaatregelen voor iedere gast die binnenkomt.
  • Consultancyafspraken vinden plaats bij de opdrachtgever of op ons kantoor.
  • Mocht je liever niet face tot face in gesprek gaan, dan kun je met ons skypen.
  • Heb je lichte verschijnselen van de griep, dan is een face to face afspraak niet mogelijk, maar kunnen we alsnog skypen.

De training Sterk genoeg om bang te zijn.® van 1 en 2 april wordt verplaatst. De bokscoaching vindt plaats in andere vorm (coachingsgesprek) of wordt verzet.

Het secretariaat gaat contact met je opnemen om af te stemmen hoe je je afspraken wilt laten plaatsvinden. Natuurlijk mag je ook zelf met ons contact opnemen. Verder zullen we je informeren als er aanleiding is onze maatregelen aan te passen.

Warme groet namens het gehele Freudenberg team en we willen iedereen veel succes en sterkte wensen met deze situatie de komende weken.