Wilfred woonde in een mooi huis met zijn vrouw en 2 dochters. Zijn baan viel hem wel zwaar waardoor hij met Inga Freudenberg in gesprek kwam en antwoord zocht op de vraag of zijn toenmalige functie als QA Account Manager wel past bij hem in deze levensfase? In een van de gesprekken hebben we verder ingezoomd op zijn droom.

Living the dream

Wilfred besloot de stap te nemen en besloot een 200-jaar oude boerderij te kopen en renoveren, in Advarney (Ierland). “We wisten dat het klopte voor het maken van een nieuwe start op het moment dat we het zagen. Onze levens werden weer opgepakt en kregen een nieuwe plek in ons nieuwe huis en bedrijf: Ardvarney Country Lodge.”

De droom van toen is de realiteit van nu. Zes maanden geleden is Wilfred gestopt met het corporate leven. Nu runnen ze een succesvolle B&B (www.ardvarneycountrylodge.com) op het Ierse platteland, met honden, een kat, schapen, kippen, eenden en bijen.

Wanneer je van plan bent om de schoonheid van het landschap te gaan ontdekken of gewoonweg wil relaxen, de familie Van Wing heet je graag welkom op de nieuwe thuishaven!