Op de langste dag van het jaar, vond in de pitoreske Sint-Catharijnekerk in Brielle de startersdag Voorne Putten plaats. Tijdens deze dag konden starters kennis en inspiratie opdoen van ervaren ondernemers en werken aan hun netwerk. Er waren landelijke maar ook regionale kennispartners. Tussen de pakken, praktische en zakelijke inhoud trok ‘De wereld van Freudenberg’ met onze concepten en kleurige stand veel bekijks. ‘Wat doen jullie eigenlijk?’. Annemieke Meerstra – van Putten heeft als adviseur opgetreden in het advies panel. Starters kregen feedback op de manier waarop zij hun ondernemingsplannen pitchten maar ook op de manier waarop zij zichzelf presenteerden. Met als doel om met de concrete tips beter aan te kunnen sluiten bij de doelgroep. Inga Freudenberg – van Gastel stond te vlammen tijdens haar presentatie over temperamentvol ondernemen. Aan de hand van het boek ‘Wie temt het beest in jou’, kregen de toeschouwers op interactieve wijze inzicht en handreikingen in het ultieme spel van beïnvloeding. Het was erg leuk om bij de dag aanwezig te zijn en naast de positieve reacties van de starters was het voor ons ook leuk om eens op andere manier kennis te kunnen maken met collega-ondernemers. Al met al: een geslaagde dag!