Op donderdag 21 juni organiseert Startersdagen.com de startersdag Voorne-Putten. Hier is Freudenberg aanwezig met een stand waar je terecht kunt met al je vragen. Ook verzorgt Inga Freudenberg-van Gastel het seminar ‘Temperamentvol ondernemen’ en Annemieke Meerstra-van Putten is één van de experts van het panel waarin je in een korte pitch van 10 minuten jouw idee voor een nieuw bedrijf, idee of product kunt presenteren en waardevolle feedback zal krijgen van vier experts. Het belooft een leerzaam event voor pre-starters, startups en scale-ups te worden. Het event begint om 17.30 uur en vindt plaats in Sint-Catharijnekerk te Brielle.

Er is een startersmarkt aanwezig en er worden interessante presentaties, workshops en seminars gegeven. Het evenement is gratis toegankelijk en inschrijven kan via: http://www.startersdagen.com/voorneputten2018/