Wist je dat 43% van de millennials stressklachten ervaart en 36% van het ziekteverzuim in Nederland ontstaat door werkstress? Toch kun je hier iets aan doen! Zou jij meer grip op je stressniveau willen krijgen, meer ontspanning in je leven willen maar weet je niet goed hoe? In de workshop Omgaan met stress.® krijg je inzicht in wat je stress geeft, hoe je hier op reageert, de werking van het brein ten tijden van stress, je leert de basisprincipes van mindfulness kennen en ervaart wat jij kunt doen om tot rust te komen. Kortom, een rustgevende workshop waarbij je zowel theoretische kennis als praktische ervaring opdoet, zodat je ten tijden van stress tools hebt om te kunnen blijven ontspannen. Op dinsdag 10 juli verzorgen we deze workshop op ons kantoor in Hellevoetsluis. Voor meer informatie of aanmelden klik hier.