Wilt u echt iets goeds doen voor uw medewerkers? Geef ze dan een ontdekkingsreis naar hun eigen talenten en ambities aan de hand van P.R.E.T. Werkt!®. P.R.E.T. Werkt!® staat voor: Prestatie, Resultaat, Effect en Tactiek en onderzoekt in 4 individuele coachingsgesprekken wat uw medewerker succesvol maakt, brengt ambities in kaart, en geeft inzicht in wat er nodig is om belemmeringen te tackelen, zodat de medewerker een plan heeft en voorwaarden kan vinden om dat succes te doen groeien. Het perspectief is vitale medewerkers die meer werkplezier ervaren, die zich verbonden aan uw organisatie voelen, zelfbewust zijn, hun kwaliteiten op passende wijze benutten, vervolgens effectieve keuzes maken die passen bij het onderzochte loopbaandoel en goed in hun vel zitten. Wilt u meer weten over wat P.R.E.T. Werkt!® inhoudt? Bel ons gerust, of neem een kijkje op onze website bij ‘eigen concepten’.