Enige tijd geleden was ik, net na een vakantie, heel erg moe. Ik verbaasde mij erover omdat ik net heel uitgerust en vol enthousiasme weer aan het werk was gegaan. Ik snapte er geen hout van. Een paar dagen later werd het duidelijk: ik had griep. Mijn lijf had het al aangekondigd, mijn ratio had het even niet zien aankomen. Een mini voorbeeld van hoe het lijf iets kan vertellen wat de ratio dan nog niet begrijpt. Tijdens coaching hoor ik frequent de coachee vertellen over hartkloppingen, hyperventilatie, chronische migraine, het stokken van adem, een trillend been, vermoeidheid, slecht slapen enzovoort. Er is echter geen aantoonbaar medische oorzaak te vinden voor deze klachten. Dat is frustrerend, want ze willen er, uiteraard, geen last van hebben. Het lijf lijkt wat te willen vertellen alleen kunnen wij die vertaling niet maken met ons gezonde, rationele verstand. Systemisch werk kan onderzoeken wat het lijf en dus de fysieke klacht wil vertellen aan jou. Wij organiseren daarom een thema opstellingsavond op 23 april aanstaande van 19-22 uur waarbij jij jouw fysieke klacht kan inbrengen om systemisch te onderzoeken wat deze jou wil vertellen. Heb je een fysieke klacht en ben jij benieuwd wat jouw lijf jou wil vertellen? Dan ben je van harte welkom om jouw vraag in te brengen. Je kunt contact opnemen met ons via de mail [email protected] of telefonisch op 0181-390283 voor meer informatie over kosten en hoe het allemaal in z’n werk gaat. Je bent ook van harte welkom om deze avond, kosteloos, bij te wonen als representant. Voor meer informatie over systemisch werken en representant zijn: /project/opstellingen/. Graag zien wij jou 23 april!