Of je nou net begonnen bent met sporten of juist al jaren fanatiek sport, je gezonder probeert te eten of dat al jaren doet, of een ander goed voornemen hebt, iedereen heeft wel eens moeite om door te zetten. Wil jij weten hoe je gedachten hier invloed op kunnen hebben? Of wil je weten in wat voor patroon je schiet als het je moeilijk wordt gemaakt? Wil je bovenal er achter komen wat je kunt doen om toch je doelen te bereiken? Dan ben je van harte welkom bij de workshop ‘Door? … Of breken met die gewoontes!’

Deze workshop is door Freudenberg ontwikkeld, in samenwerking met Matthew van der Veen en zal door Iris Nagelhout gegeven worden. De workshop vindt in groepsverband plaats op 13 maart van 19:00 tot 21:00 uur, de locatie is Pascalweg 14 te Hellevoetsluis. De workshop is voor relaties van Matthew van der Veen en Freudenberg gratis. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar [email protected] Plaatsen worden toegekend op volgorde van aanmelding.