Nu 25% korting op de training van volgende week, nog enkele plaatsen vrij!

Aanstaande maandag 5 en dinsdag 6 februari verzorgen wij op ons kantoor in Hellevoetsluis de training Sterk genoeg om bang te zijn.® We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar welke wij nu aanbieden met 25% korting. Dit betekent dat je deze bijzondere tweedaagse training nu kunt volgen voor slechts € 371,25. Wees er snel bij, aanmelden tegen dit actietarief kan tot uiterlijk donderdag 1 februari tot 17.00 uur en vol=vol! Voor meer informatie of aanmelden kun je e-mailen naar [email protected] of klik hier om onze website te bezoeken.

Om je een beeld te geven wat de training inhoudt volgt hier een review van een andere deelnemer; Ik heb de bijeenkomst/training als zeer positief maar ook als erg confronterend ervaren. Door het volgen van de bijeenkomst heb ik meer inzicht gekregen in mijn persoonlijke achtergrond. Door de systeeminterventie heb ik meer rust gekregen en heb ik mijn verleden een plek kunnen geven. Alhoewel ik besef dat ik er voor mijn gevoel nog niet helemaal ben, heb ik door de training meer zelfvertrouwen gekregen en ben ik positiever in het leven gaan staan. Met name de openheid en steun van de andere deelnemers hebben mij persoonlijk goed gedaan. Inga en Annemieke zijn twee toppers die door hun professionele en empathische aanpak de persoonlijke situaties heel goed kunnen aanvoelen en hiervoor een effectieve aanpak hebben. Door de onderlinge dynamiek weten zij de juiste veilige sfeer te creëren. Ook hun persoonlijke voorbeelden spraken mij erg aan.