Afgelopen donderdag was het zo ver: het kantooruitje van Freudenberg! Na de fotoschoot (foto’s volgen binnenkort op de website) en een lekkere lunch hebben we ons klaargemaakt voor ‘de activiteit’. Monique, als organisator van dit festijn, liet ons weten dat hakken en niet flexibele kleding uit den boze waren. Om ons een handje te helpen verzorgde zij onze eigen Freudenberg trui met de tekst: ‘I don’t sweat, I sparkle’. Langzaamaan werd duidelijk dat we gingen bootcampen! Het regende de hele dag, maar toen we van start gingen brak de zon door, ook dit had Monique geregeld. We hebben aan het mooie Haringvliet, onder leiding van Matthew, dus flink ‘gesparkled’ (uitzonderingen daar gelaten).¬†Geheel in stijl genoten wij daarna van een gezonde borrel en met een energiek en voldaan gevoel sloten wij de dag af. Trap lopen was hierna niet voor iedereen een feestje, maar deze dag was dat zeker wel!